Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

poate daca maiai explica as intelege am intelec ca trebe sa citesti ecva de pe el, in programu lui "firmwer" su scris pe un microcontroler ... si cu serile alea ce faci ?? cu citesti dac e firmwer... ma rog, dac o sa ma probleme o sa apelez la voi ..

Link spre comentariu
Vizitator jepu_var

Buna ziua! am de curand un VW Golf 3 din 1995 si am reusit sa bag o siguranta mai mare cred si acm imi apare SAFE pe ecranul casetofonului.Este cel original scrie doar alpha pe el! Daca aveti cum va rog sa ma ajutati cu un cod! Multumesc

Link spre comentariu

Buna ziua! am de curand un VW Golf 3 din 1995 si am reusit sa bag o siguranta mai mare cred si acm imi apare SAFE pe ecranul casetofonului.Este cel original scrie doar alpha pe el! Daca aveti cum va rog sa ma ajutati cu un cod! Multumesc

ca sa poti introduce codul treb.sa apesi tastele TP/TA,pe displey apare 1000,introduci codul din tastele 1....4,salvare cod tastele TP/TA,numai la un atelier te poate ajuta s-al decodezi daca nu stii codul,nu baga codul aiurea ca nu ai cum s-al ghicesti
Link spre comentariu

am gasit pe cioneva pe net care vinde un casetofon la fel ca al meu si are si codul.este posibil sa se potriveasca??

ce sa se potriveasca?codul de la ala la al tau?.....niciodata
Link spre comentariu
Vizitator catalinvb

salut ma ajuta si pe mine cineva cu un cod de deblocare la un renault laguna ??????? model no 22dc279/62z prod no fd0202280327027 mersi fain

Link spre comentariu

LA UN CAS BLAUPUNKT GMBH VW RCD200 MP3 Red EU BVXNU GASESC CODUL SI ARE SI CONTORUL DE CODURI GRESITE LA 2.ATASEZ DUMPUL

memoria nu e 95320?mai citeste-o o data,cred ca e citita gresitcodul e kriptat la modelul asta
Link spre comentariu
Vizitator catalinvb

mam uitat din nou pe radio/cd si nu mai are altceva decat ce scriu acum model no 22dc279/62z prod no fd0202280327027 si cod de bare 82000026077c035 si mai are un nr din 4 cifre 2607 care initial am crezut ca e codul dar nu se potriveste ma poate ajuta cineva??????? multmesc mult. :aplauze

Link spre comentariu

mam uitat din nou pe radio/cd si nu mai are altceva decat ce scriu acum model no 22dc279/62z prod no fd0202280327027 si cod de bare 82000026077c035 si mai are un nr din 4 cifre 2607 care initial am crezut ca e codul dar nu se potriveste ma poate ajuta cineva??????? multmesc mult. :aplauze

trebuie sa mai fie scris un cod. security urmat de vreo 3 litere si apoi 3 cifre.daca nu fa-i o poza si pune-o aici
Link spre comentariu
Vizitator catalinvb

da ai avut dreptate are mai multe cifre pe acolo eu am sa le scriu asa cum sunt149 874 8050292 2 T0C035 RN279F20327027 MODEL NO 22DC279/62Z PROD NO FDO2O2280327027 MULTUMESC DIN SUFLET DACA MA POTI AJUTA :tcare

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări