Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

totusi seria aceasta mi se pare dubioasa,numai radio-cd-urile(renault) are seria aceastasi ati spus ca e casincercati binurile si mai vedemmultumesc domnule zvasile , am reusit cu ce am primnit aseara de la dumneavoastrasincer am crezut ca e un 229 pentru ca mai am unul cu fata exact la fel si mem 24c32 si am incercat si cu dump de 229 si nu a mersnu stiu ce serie are (de cd sau rc) dar am reusit cu dumpurile primiteinca o data multumesc :da

Link spre comentariu

se poate afla codul la un philips gamma IV DC588/71R 3BO 035 186 A. P83CE588-RC-3-DC588/71 24C16P. VA MULTUMESC

se poate afla codul numai prin citirea memoriei 24C16citesti memoria si postezi dumpul(arhivat)
Link spre comentariu
Vizitator catalinvb

salut am avut ceva pb cu masina si am deconectat radio/cd si acum nu mai stiu codul de deblocare am uitat sa spun am un renault laguna 2 va rog sa ma ajutati model no 22dc279/62z si prod no fd0202280327027 multumesc mult

Link spre comentariu
Vizitator timeout

Va salut !Doresc si eu un cod pt modelul 4000RDS ,este casetofonul de pe un Ford FocusSN : M251999PN : YS6F-18K876-DAMultumesc anticipat ,o zi buna tuturor !

Link spre comentariu

Va salut !Doresc si eu un cod pt modelul 4000RDS ,este casetofonul de pe un Ford FocusSN : M251999PN : YS6F-18K876-DAMultumesc anticipat ,o zi buna tuturor !

2493
Link spre comentariu

audi concert eu b7 soulauz1z3f0299896815 7 646 136 3808E0 035 186 AK BVXRog un cod

1242
mane poti sa-mi zici metoda prin care afli codurile ?? asta daca nu iti "daram patentu" bine inteles
Link spre comentariu

mane poti sa-mi zici metoda prin care afli codurile ?? asta daca nu iti "daram patentu" bine inteles

la modelul asta ( audi concert eu b7 soul auz1z3f0299896)nu se poate dupa serii,daca te uiti mai sus este atasat dumpul,codul se afla la adresa 0000A0 si e criptat,e complicat de explicat
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări