mircea626 Postat Septembrie 21, 2006 Partajează Postat Septembrie 21, 2006 imi pare bine ca a confirmat cineva pentru ca am fost luat prea la misto.pe privat Link spre comentariu
stres4all Postat Septembrie 21, 2006 Partajează Postat Septembrie 21, 2006 am si eu un casetofon auto cu cartela stie cineva cum poate fi "pacalit"? Link spre comentariu
fane Postat Octombrie 21, 2006 Partajează Postat Octombrie 21, 2006 am montat apratul pe masina ,merge tot dar la fiecare 2-3 secunde inboxe se aude un bip.Aparatul este model DELCO CDR 500 si nu are afisaji-mi pote spune cineva cum pot anula chestia asta cu bip-ul? Va multumesc. :prayer: Link spre comentariu
MIHAIS Postat Octombrie 30, 2006 Partajează Postat Octombrie 30, 2006 cod pentru daewoo akd-0636js stie cineva ?cu alea de pe pagina 1 nu mere ! Link spre comentariu
mircea626 Postat Octombrie 31, 2006 Partajează Postat Octombrie 31, 2006 incearca si asaca sa nu mai ceara cod pui d422 sa d427 in cazul in care lipsesc sau le scoti pe rind in cazul in care sint pe placasau se scot d152 si 127.diodele sint pe linga procesor si arata ca niste tranzistoare smd(tip bc848..)nu stiu sigur daca la modelul tau merge Link spre comentariu
bubulica Postat Noiembrie 4, 2006 Partajează Postat Noiembrie 4, 2006 Fratilor am un Blaupunkt...RDM43 si nu am cartela la el..am incercat sa fac dump si am reusit cu motorola cracker..insa acum am o problema NU MAI COMUNICApe pinul IRQ (este vb de proc. MC68HC05B8) nu este tensiune...e cuplat la un stabilizator 78L10 (a fost si la 12v de la PC printr-un rezistor de 10k)CAND masor in gol ESTE 10 VOLTI cum cuplez pe IRQ NU MAI AM TENSIUNE..scade la 0 BRUSC...sa fie proc defect? PS in caz ca bootloaderul e eronat (erased) POATE sa dea chestii din astea..Va rog ajutatzi-ma ca nu am experienta prea mare..cu MC-urile..am mai lucrat pe ATMEGA si PICURI dar cu astea (MC) niciodataOricum am dumpuri de pe net luate asha ca nu ar fi probleme...CE SA SE INTAMPLE?? in caz ca bootloaderul e sters CUM POT SA IL REPUN..PS proc NU SE CONECTEAZA LA PC daca nu are bootloader?? PS montajul cu max 232 cu tot este facut..asha am mai lucrat cu max-ul...la alte proiecte...deci e cam exclus.. in fine daca e o sa incerc sa schimb maxul...dar TENSIUNEA de 10v pe IRQ are a face cu max-ul ? nu prea cred...deci testat in 2 moduri: pe direct (12V + rez 10k) si prin stabil. 78L10 + rez 10k)...precizez ca nu iese fum..nu se incinge..nu face NIMICMotorola cracker se mai opreste din cand in cand (clipeala din colt...mai se poticneste) banuiesc ca "simte ceva la capatul firului" procul e alimentat..CE ARE??PS montajul cu max 232 cu tot este facut..asha am mai lucrat cu max-ul...la alte proiecte...deci e cam exclus.. in fine daca e o sa incerc sa schimb maxul...apropo este MAX232 CPE (are ceva in minus??) dar TENSIUNEA de 10v pe IRQ are a face cu max-ul ? nu prea cred...deci testat in 2 moduri: pe direct (12V + rez 10k) si prin stabil. 78L10 + rez 10k)...precizez ca nu iese fum..nu se incinge..nu face NIMIC )Am o banuiala ca e busit procul (mai bine zis CRED L-AM BUSIT..:smt089 )...ce sa zic..sper sa nu fie asa...insa...ca idee EXISTA DE VANZARE prin RO? cam cat costa? MC68HC05B8 este tipul de MCU... va rog mult..sa i-mi dati si mie niste informatii...si apropo PT un CD PLAYER AUTO (nu foarte nou..) SE MERITA investitia?? adica in cel mai rau caz: cumparat un nou MCU..programat... schimbat..de programat ma pot baga si eu...dar nu am scule pt scos (suflanta cu aer cald..etc) Link spre comentariu
Vizitator geole Postat Noiembrie 24, 2006 Partajează Postat Noiembrie 24, 2006 Sal .Am un casetofon Blaupunt ACR 5425, cu afisajul nefunctional. Pe el scrie: Made in Germany Bosch Telecom BP 2470N0186148 Seria 7642x70010, unde x e o cifra stearsa ,nu se mai vede. Cand il alimentez merge putin(3-4min), apoi se aude un bip puternic. Se mai poate face ceva? mersi oricum Link spre comentariu
HORIACN Postat Noiembrie 24, 2006 Partajează Postat Noiembrie 24, 2006 Poate ai activat sdk sau ta.Si pe caseta face tot asa ? Link spre comentariu
Vizitator freshair Postat Decembrie 11, 2006 Partajează Postat Decembrie 11, 2006 Cum se decodeaza cas auto Ford 2004? Link spre comentariu
mircea626 Postat Decembrie 11, 2006 Partajează Postat Decembrie 11, 2006 ai un serial acolo LC.....sau M.....ceva in genul asta.spune exact ce scrie acolo Link spre comentariu
Vizitator freshair Postat Decembrie 11, 2006 Partajează Postat Decembrie 11, 2006 Model Ford 2004, serial M030602 Link spre comentariu
mircea626 Postat Decembrie 11, 2006 Partajează Postat Decembrie 11, 2006 daca e cu 3 cifre incearca 932(conditia sa mearga e sa nu fie schimbat inainte de cineva,caz in care tre sa citesti memoria eventua sa o reinscrii cu un dump la care stii codul)daca e cu 4 cifre incearca 4113 Link spre comentariu
Vizitator freshair Postat Decembrie 12, 2006 Partajează Postat Decembrie 12, 2006 Nu raspunde la comenzi. Afiseaza segmente aleatoare. Sa fie nevoe de dump? Link spre comentariu
mircea626 Postat Decembrie 12, 2006 Partajează Postat Decembrie 12, 2006 incearca-l pe asta Link spre comentariu
Vizitator freshair Postat Decembrie 12, 2006 Partajează Postat Decembrie 12, 2006 Imi apare: code `EE`. Am inlocuit memoria B46AD cu 93C46. Sa incerc alt tip de memorie? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum