Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

Vizitator crysty29

salut. sunt nou pe acest forum. am si eu o mica problema legata de codul unui casetofon. am scos si eu vstita borna de la baterie si casetofonul imi cere un cod. Am un casetofon volkswagen beta 5 1j0 035 152 eg.hk 79-00 vwz2z2x1799673 produs de grundig. Va multumesc mult. o zi buna

Link spre comentariu
Vizitator lukyano

Buna, am un radio.casetofon de Ford model 2006R , seria M000468 si as dori codul acestuia.Va multumesc anticipat pt ajutor.

2190
multumesc mult. a mers.
Link spre comentariu
Vizitator crysty29

salut. am si eu nevoie de un cod la un casetofon vw beta 5 produs de grundig.vwbeta 5 1j0 035 152 eg.hk 79-00 vwz2z2x1799673. imi cere cod si nu stiu ce sa fac cu el. ms mult

Link spre comentariu

o intrebare ...sau indrumare, ca poate nu postez unde trebuie :jytuiyu am un no-start de la INTER ALDU tip IA 900/3, serie KBA 9519, folosit in masinile mai vechi. Vreau sa-i citesc codul, are un eeprom C46A6 adica de tipul 93Cx6. O sa incerc sa-l citesc, dar nu stiu cu ce program sa aflu codul in a cazul asta? sau pot sa-l identific cumva din program? Eventual cum as pute sa schimb codul, asta daca deja nu cer prea mult.Astept opiniile/indrumarile voastre...Multumesc.

Link spre comentariu

tot eu...poate sa fie chiar atat de simplu cu eprom-ul asta? adica sunt doar doua randuri, iar primul are 4 numere (sa fie codul) :nas: sau nu am citit eu cu programul care trebuie, folosesc Icprog...

Link spre comentariu

o intrebare ...sau indrumare, ca poate nu postez unde trebuie :jytuiyu am un no-start de la INTER ALDU tip IA 900/3, serie KBA 9519, folosit in masinile mai vechi. Vreau sa-i citesc codul, are un eeprom C46A6 adica de tipul 93Cx6. O sa incerc sa-l citesc, dar nu stiu cu ce program sa aflu codul in a cazul asta? sau pot sa-l identific cumva din program? Eventual cum as pute sa schimb codul, asta daca deja nu cer prea mult.Astept opiniile/indrumarile voastre...Multumesc.

incearca s-o citesti pe 16 biti si mai vedem,poate codul este necriptatne spui si cam in ce interval poate fi codul 0000-9999 ? sau?
Link spre comentariu

intervalul cifrelor din primul rand este cel spus de tine. Nu stiu pe cati biti am citit ...cum fac sa citesc pe 16? folosesc icprog.am citit 93c46 (64 words) si 93c06 (16 words) si rezulta in primul rand cate 4 cifre (aceleasi).

Link spre comentariu

intervalul cifrelor din primul rand este cel spus de tine. Nu stiu pe cati biti am citit ...cum fac sa citesc pe 16? folosesc icprog.am citit 93c46 (64 words) si 93c06 (16 words) si rezulta in primul rand cate 4 cifre (aceleasi).

la icprog nu ai optiunea 8 sau 16 bitiprobabil citeste pe 16 biti
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări