Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

Sa merg la un ateleier sepecializat....ce e ala fis? nu am zarit nici o memorie

adevarat......trebuie citita linia sda si scl....(nu stiu cum....cu ce)ca 24c16 sau ca 24c32,codul se afla in bin pe liniile 20,40,60 si e criptat...uite aici cum arata binul dupa citire si unde e scl si sda.....cam complicatasa ceva am gasit pentru modelul asta;------------------------------------here is conectionsYou don't need to take down the cap,must find on pcb (board)SCL,SDA to conect the programmer.If it a old model try to read like 24c16 first,if give errors try to read like 24c32,24e32.The code are in the lines 20 40 60 and is krypted.You must have a dump with you know code (but for the same model carradio)and to edit your new dump in this lines with information from the dump with you know the code
Link spre comentariu
Vizitator vas1

daca nu stie nimeni codul, ce pot face?sa-i dau jos eeprom-ul si sa-l citesc? de unde stiu unde are inscris codul?

Salutare,Am un seat ibiza si nu stiu codul la radio-casetofon.Marca: GrundigSerial: SEZ2Z8E1193771Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
daca nu stie nimeni codul,

ce pot face?

sa-i dau jos eeprom-ul si sa-l citesc?

de unde stiu unde are inscris codul?

-----------------------------------

citeste tu memoria............ , posteza binul ca iti spunem noi codul

Link spre comentariu

nu sa potrivit nici un bin de acolo :|,am citit binul original dar mie imi trebuie fara code,ati putea sa im iscoateti si mie codul?

postati binul sa incercam
Link spre comentariu

nu sa potrivit nici un bin de acolo :|,am citit binul original dar mie imi trebuie fara code,ati putea sa im iscoateti si mie codul?

postati binul sa incercam
Link spre comentariu

uite binul tau cu codul dezactivattotusi nu inteleg de ce ai vrut cu codul dezactivatnu ai stiut codul??era 9003zici daca merge

mersi mult a mers fara probleme :) deja renuntasem vroiam sa imi cumpar altu, mersi mult
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări