PETRE66 Postat August 18, 2006 Partajează Postat August 18, 2006 care e cauza ,de nu citeste picurile ?? interfata sau program ?? Link spre comentariu
electro-dan Postat August 18, 2006 Partajează Postat August 18, 2006 Am facut toate setarile despre care s-a discutat pe forum si nu aveam erori de program iar led-ul imi semnaliza citirea memoriei. Dar continutul memoriei citite era ca la o memorie goala cu toate ca am incercat mai multe din tv. functionale , nu puteam modifica manual si nici transfera pe ea nimic .Cam atat am incercat si l-am lasat balta , am avut odata unul facut din " Depanatorul " fara integrat si cu el am putut scrie. Cred ca am nimerit un integrat prost pe programatorul pe care il am acum, as cumpara altul dar este sters cu smirghel-ul...poate imi spune cineva. Link spre comentariu
lulu07 Postat August 18, 2006 Partajează Postat August 18, 2006 Am facut toate setarile despre care s-a discutat pe forum si nu aveam erori de program iar led-ul imi semnaliza citirea memoriei. Cred ca am nimerit un integrat prost pe programatorul pe care il am acum, as cumpara altul dar este sters cu smirghel-ul...poate imi spune cineva. :supz: :supz: :supz: :supz: :partyman: sa traiesti FRATE.al meu are ledu verde permanent aprins si cand trebui sa citesc o memorie(24c..) trebui sa fac setari pe alt tip de memorie(sde,pic16,...) apoi revin si imi citeste ce contine acea memorie. la sters sau scris imi da bus ocupat :smt005integratul de pe pic e precum la tine, adica sters :w00t: cu ce naiba sa-l schimbam?P.S.mircea626 suntem doi care am facut setari "ca la carte"(vezi adelaida), sunt altele pe care tu le stii si noi habar nu avem?daca suntem mai "incuiati" :crazy: descurcane sau da-ne exemplu un tip care il folseste cu succes :smt003 Link spre comentariu
PETRE66 Postat August 19, 2006 Partajează Postat August 19, 2006 ce errori apar ?? f.important !! La comanda scris>citit>sters apare " -" urmate de doua cifre Link spre comentariu
mircea626 Postat August 19, 2006 Partajează Postat August 19, 2006 eu am spus ca nu stiu sa fie probleme cu aceasta interfata.toti pe care ii cunosc si folosesc ad memo 01(si sint multi) nu i-am auzit sa aiba probleme.nu am sa stiu ce setari "ca la carte "ai facut tu sau altcineva..in ce priveste integratul am auzit de la cineva ca merge interfata si fara el :rolleyes: ma interesez sa aflu exact si transmit Link spre comentariu
soryn Postat August 19, 2006 Partajează Postat August 19, 2006 Salut ! Imi poate spune cineva ce integrat este folosit la interfata AD-MEM 01( Adelaida ). :smt006 Link spre comentariu
PETRE66 Postat August 20, 2006 Partajează Postat August 20, 2006 Salut ! Imi poate spune cineva ce integrat este folosit la interfata AD-MEM 01( Adelaida ). :smt006 uln2803a Link spre comentariu
mircea626 Postat August 21, 2006 Partajează Postat August 21, 2006 da,deci interfata merge si fara acel integrat.eu nu l-am dat jos de pe interfata mea,dar mi-a spus cineva ca e garantat faptul ca functioneaza si fara el Link spre comentariu
PETRE66 Postat August 21, 2006 Partajează Postat August 21, 2006 am sa incerc.Va multumesc,pt. info Link spre comentariu
soryn Postat August 22, 2006 Partajează Postat August 22, 2006 da,deci interfata merge si fara acel integrat.eu nu l-am dat jos de pe interfata mea,dar mi-a spus cineva ca e garantat faptul ca functioneaza si fara el Am cerut informatii despre integrat, pentru ca nu am putut citii memorii 25Cxx, doar sa le scriu. Am schimbat toate piesele de langa integrat si nu am obtinut nici un rezultat. In continuare sper sa stie cineva ce integrat este folosit.Va multumesc ! Link spre comentariu
electro-dan Postat August 23, 2006 Partajează Postat August 23, 2006 Daca se poate, as avea nevoie de codul casetofonului auto marca Grunding.Pe tastatura scrie VOLKSWAGEN BETA , iar pe eticheta scrie:BETA 5 1JO 035 152 E9.18355-81 G.HK79-00VWZ2Z2A249918302 01153 0330 249918 3 Daca trebuie citita memoria, inca nu pot. N-am testat programatorul fara integrat . Poate la sfarsitul saptamanii cand am timp mai mult . Multumesc . Link spre comentariu
soryn Postat August 30, 2006 Partajează Postat August 30, 2006 uln2803aNu poate fi ULN 2803 pentru ca acest integrat are 18 pin iar cel folosit la interfata are 14 pin Link spre comentariu
fane Postat Septembrie 11, 2006 Partajează Postat Septembrie 11, 2006 ma puteti ajuta cu un dump pentru un radiocd marca VOLVO modelCT-503. :prayer: Link spre comentariu
goznerg Postat Septembrie 11, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2006 Incearca pe asta. Link spre comentariu
Vizitator niko77 Postat Septembrie 21, 2006 Partajează Postat Septembrie 21, 2006 da,deci interfata merge si fara acel integratFunctioneaza foarte bine fara el .Cu le pus sus nu imi citea SDA2506 si dupa ce l-am dat jos mi-a citit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum