Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

D'le Sorin codul e 9554,ma dat peste cap binul asta,de aia nu merg dupa serii pt ca nu au un stas ,asezarea codului in bin,sper ca nu l-am gresit

asta este '' multumesc mult''.
Link spre comentariu
Vizitator cris_speed_boy

Va rog frumos daca ati putea sa ma ajutati cu un cod pentru radiocasetofon Blaupunkt : Renault Model No: 22DC229/62 RN229F50319104 FD0805290319104U888 Security8200057676TU888 astea sunt numerele de pe el.. Va multumesc si cine ma ajuta poate il pot ajuta si eu cu ceva.. multumesc

Link spre comentariu
Vizitator _Zey_

Buna seara ! Va rog un dump cu cod pentru un RC- auto Skoda Symphony SKZ2Z3...... Grundig Procesor M306NOFGTFP Mem 24c16 Multumesc anticipat !

ia si scrie tu frumos pe ''gogu'',daca ai auzit de el,''SKZ2Z3 dump'',sa vezi ce baiat de treaba e,primul link e dumpul tau.
Link spre comentariu

Buna seara ! Va rog un dump cu cod pentru un RC- auto Skoda Symphony SKZ2Z3...... Grundig Procesor M306NOFGTFP Mem 24c16 Multumesc anticipat !

ia si scrie tu frumos pe ''gogu'',daca ai auzit de el,''SKZ2Z3 dump'',sa vezi ce baiat de treaba e,primul link e dumpul tau.
Din pacate dumpul acesta de pe elektroda.net ii gol !!!!!!!!!!!!
Link spre comentariu

cum sa fie gol......?ia vezi e gol

Multumesc,asta se deschide. Ponyprog nu-l deschidea. Intre timp am aflat codul din alt dump cu calculatorul de cod,dumpul meu avea multe incercari si nu am reusit sa-l resetez
Link spre comentariu

belowski am si dampuri si stiu si cum se decodeaza in 6 ani de zile am avut destul timp de a invata.Daca vrei ceva spune marca si modelul.

pt un cas auto marca audiola model CD145D fabricat in italia ai vreun cod?

Link spre comentariu
belowski am si dampuri si stiu si cum se decodeaza in 6 ani de zile am avut destul timp de a invata.Daca vrei ceva spune marca si modelul.
pt un cas auto marca audiola model CD145D fabricat in italia ai vreun cod?

la modelul asta codarea e cu diode

ai incercat codurile pentru daewo ?poate ai noroc

sint vreo 12 coduri si sint postate pe aici pe forum viewtopic.php?f=17&t=29889&hilit=tank

daca nu merge fa daca poti o poza cu diodele de pe linga procesor,ar trebui sa fie un grup de 6 diode

Link spre comentariu

salut!r-cas daewoo akr 1846jsnpart nr. 96417268sn 30877598 0497t04266am incercat toate cele 12 coduri cu un calculator de daewoo akf 5073 si nu am reusit , ma poate ajuta cineva cu acest cas?mersi mult!

Link spre comentariu

salut!r-cas daewoo akr 1846jsnpart nr. 96417268sn 30877598 0497t04266am incercat toate cele 12 coduri cu un calculator de daewoo akf 5073 si nu am reusit , ma poate ajuta cineva cu acest cas?mersi mult!

mai vin cu cateva date:pe placa de baza: AKR 1846 WN ; ARA 3106TA si SN: 97T65A44MA - 01 Proc. [upd 17012gf akr 1846w/324m3001]
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări