Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

si o frumusete deford6000 cd v264414 single cd/kw2000multumesc frumos

la asta codul se afla in memorie+mcumemoria e 24c16,citeste-o,poate aveti noroc si se afla codul in eaam gasit ca se afla in mem.numai contorul,dar totusi citit-odupa serii nu cred ca se poate afla codul
Link spre comentariu

Da-o jos de pe placa cum adica nu poti.Pune cositor pe picioruse adica pe 4 si 4 si incalzesti usor si o scoti. si o pui in daptor si o citesti.Sunt multe cazuri in care nu poti sa citesti in circuit cade in scurt.Sau trebuie sa mergi la un atelier specializat

Link spre comentariu

memeorie e smd si nu pot sa o dau jos dupa placa ,asa k trasei cu fire in soclu ,firele fac contact dar nush ce dracu are:(

Foloseste aerul cald pune memoria pe un adaptor de smd si o citesti fara nici o eroare.
Link spre comentariu

Am o mare rugaminte. Daca se poate sa se reseteze la 0 ,contorul acestui casetofon, si eventual,sa nu mai ceara codul.Casetofonul auto este un Philips CAR 2004(E) GM020411158858 memorie 24C16smd procesor P83CE560EFB050Am atasat continutul memoriei ,Codul fiind 6149?

Link spre comentariu

Am o mare rugaminte. Daca se poate sa se reseteze la 0 ,contorul acestui casetofon, si eventual,sa nu mai ceara codul.Casetofonul auto este un Philips CAR 2004(E) GM020411158858 memorie 24C16smd procesor P83CE560EFB050Am atasat continutul memoriei ,Codul fiind 6149?

Cred ca 2323 e codul .Dezactivarea se poate face pe masina daca urmezi instructiunile din cartea masinii sau pe un emulator de display
Link spre comentariu

Se pare ca codul e 6149.Incearca urmatorul dump
Link spre comentariu

sau asta
Link spre comentariu

Reusi in final o dadui jos si o citi dk poate sa imi dea si mie cineva o idee ms

Poate cineva sa ma ajute si pe mine cu "kc not ok" la blaupunkt san francisco cd72 memorie e ce-a de mai sus.MS.
Link spre comentariu

va salut cu repect,am si eu nevoie de putin ajutor pentru a decoda un radio cu cd autope care scrie doar atit:model:PU-2325(B),assembleed in ce,286-8497-35,9639692080,un cod dee bare CL041010210312 si un mctype54229si cred ca dupa 54229mai are un 4 dar nu prea se mai vede bine.daca ma poate ajuta vreun coleg ii ramin dator.mii de multumiri. :aplauze

e peugeot (clarion),citeste memoria 93c46(smd) sa aflam codul
help i-am sters memoria cu totul din greseala ma poate ajuta vreun coleg cu vreun bin?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări