Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

l-am incercat pe primul si mi-a aparut EE pe displayo sa-l incerc pe celalaltmersi mult

posteaza binul tau (arhivat)si iti spun codul si resetez si contorul,daca nu merge nici cu al 2 lea
Link spre comentariu
Vizitator mihai1angel

Buna seara am si eu un cas de pe o dacia solenza si am nevoie de cod daca ma puteti ajuta model no 22dc229/62 tofo22RN229F30165911 PROD NO FD0503360165911 COD BARE 8200057676TF022 multumesc anticipat

Link spre comentariu

as avea si eu de decodat pentru un prieten un casetofon autogrundig wkc 5600 rds9.18323 g.hf 19-00GR0983T0115374cu serial01 00983 0370 115374 2v-as ruga sa-mi spuneti cam care ar fi procedura de decodare sau eventual daca mai sunt necesare ceva date pentru a putea da un raspunsmultumesc!

Link spre comentariu

as avea si eu de decodat pentru un prieten un casetofon autogrundig wkc 5600 rds9.18323 g.hf 19-00GR0983T0115374cu serial01 00983 0370 115374 2v-as ruga sa-mi spuneti cam care ar fi procedura de decodare sau eventual daca mai sunt necesare ceva date pentru a putea da un raspunsmultumesc!

Numai daca citesti memoria din procesor.Ai nevoie de o anumita dotare......
Link spre comentariu

rog frumos un cod daca se poate pt. un r=cd siemens ncdr 1100 . dau serialul:gm1100358n04l1 postez binul:

codul este in flash si nu merge numai pe masina origare si immo
Link spre comentariu

cred ca pot rezolva ca am un prieten are un programator universal (de cateva sute bune de euro) el lucrand la un service GSM... daca reusesc sa citesc memoria revin cu dump-ul aici sau imi sugerezi o metoda sa aflu eu codul respectiv...sau trebuie modificata memoria ca sa setez un cod care doresc eu?merci de interesul acordat
Link spre comentariu

cred ca pot rezolva ca am un prieten are un programator universal (de cateva sute bune de euro) el lucrand la un service GSM... daca reusesc sa citesc memoria revin cu dump-ul aici sau imi sugerezi o metoda sa aflu eu codul respectiv...sau trebuie modificata memoria ca sa setez un cod care doresc eu?merci de interesul acordat
Citeste procesorul si se afla codul original!
Link spre comentariu

am un vw alpha cc cu seria vwz1z1p9179516 imi poate gasi si mie cineva un cod bun va rog....multumesc

nu se poate dupa serii,trebuie citita memoria pentru a afla codul si asta se poate numai la un atelierP.S. vezi ca ai gasit pana la urma unde trebuie sa postezi
Link spre comentariu
Vizitator mihai1angel

Buna seara am si eu un cas de pe o dacia solenza si am nevoie de cod daca ma puteti ajuta model no 22dc229/62 tofo22RN229F30165911 PROD NO FD0503360165911 COD BARE 8200057676TF022 multumesc anticipat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări