Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

nu pot citi memo 93c46 nu stiu de ce....da un ajutor pt navigatia de mai sus se poate?multumesc

incercati sa o cititi pe 16 bitila celalalt codul e in''FIS''numai Horia ne poate lamuriincercati si un bin pentru peugeotCode: 6346
Link spre comentariu

nu pot citi memo 93c46 nu stiu de ce....da un ajutor pt navigatia de mai sus se poate?multumesc

93c 46 smd are pinii rotiti :1 2 3 4 5 6 7 8CS SK DI DO GND nc nc Vcc Normalnc Vcc CS SK DI DO GND ORG Smd
Link spre comentariu

Offtopic: Am un CD Player Pioneer a carui fata cu tastele a fost furata. Credeti ca daca gasesc o fata de la un CD player (acelasi model) cu un alt defect, dar fata sa fie buna, se potriveste la cel pe care il am eu?? Pe scurt vreau sa stiu daca se potrivesc de la un CD player la altu, sau sunt unicat. :DPS scuze de offtopic dar cred ca ere cel mai bun loc in care sa pun aceasta intrrebare

Link spre comentariu

Offtopic: Am un CD Player Pioneer a carui fata cu tastele a fost furata. Credeti ca daca gasesc o fata de la un CD player (acelasi model) cu un alt defect, dar fata sa fie buna, se potriveste la cel pe care il am eu?? Pe scurt vreau sa stiu daca se potrivesc de la un CD player la altu, sau sunt unicat. :DPS scuze de offtopic dar cred ca ere cel mai bun loc in care sa pun aceasta intrrebare

se potriveste daca e acelasi model,am eu una de la un model un pic mai vechi,sa o caut sa vad ce model e,al tau ce model e?
Link spre comentariu
Vizitator loory

Sal, am un radio-cd marca SIEMENS Type: NCDR 1100 No: 9119937 si un cod de bare cu 34863221, m ajuta cineva cu un cod si cu modul de al tasta.

Link spre comentariu

ma puteti ajuta cu un dump pentru un cas. BMW BAVARIA C REVERSE 3MEM.93C14, FABRICAT: BLAUPUNKT SERIE 7 641 835 240 stantat BP 1835 N 4898627. din neatentie am scris un bin de C reverse2si acum nu mai afiseaza nimic.Binul original se pare ca lam salvat rau.

Link spre comentariu

ma puteti ajuta cu un dump pentru un cas. BMW BAVARIA C REVERSE 3

MEM.93C14, FABRICAT: BLAUPUNKT SERIE 7 641 835 240

stantat BP 1835 N 4898627. din neatentie am scris un bin de C reverse2

si acum nu mai afiseaza nimic.Binul original se pare ca lam salvat rau.

cod-9478

o scrieti pe16 biti

nu la-ti salvat rau,la-ti citit rau pe 8 biti

e posibil c? sa si stricat memoria

Link spre comentariu
Vizitator mihai2_ro

Am si eu un radio alpha cc la care nu ii stiu codul, stiu ca trebuie citita memoria, vreau sa stiu daca e cineva din Ploiesti care ma poate ajuta cu decodarea lui si cat ma costa ca sa stiu daca merita. Multumesc!

Link spre comentariu

CD Playerul este: Pioneer DEH-2920MP@ zvasile, te rog cauta acea fata poate sunt compatibile.

imi pare rau,a mea e alt model DEH-M980RDS,nu se potrivesc,vezi ca este o rubrica de vanzari/cumparari,posteaza si acolo,poate ai noroc si gasesti viewforum.php?f=93
Link spre comentariu

revin cu problema casului BMV ,nu am reusit sa il fac nici cu binul de la domnul zvasile si nicicu ce mai aveam pri colectie.va rog daca puteti sa-mi calculati codul dupa seial sau dupa binul original,cu care am displai 4 liniute,se pare ca sa salvat bine. serial ;7 641 835 240 stantat: BP 1835 N 4898627.[attachment=0]BMW.rar[/attachment]

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări