Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

probleme cu audi beta ccauz1z2t468440176448453804d0035152 blaupunktportugal codul e in procesor?si care e? multumesc mult

Codul e in eeprom nu se poate calcula dupa serie
Link spre comentariu

probleme cu audi beta ccauz1z2t468440176448453804d0035152 blaupunktportugal codul e in procesor?si care e? multumesc mult

Incercati cu 7273
Link spre comentariu
Vizitator dorutony

am pe un golf3 un Rradiocasetofon alpha cu seria : VWZ1Z1T7103610Am patit ca multi altii dup? ce am schimbat bateria. casul e SAFE.Va rog mult sa ma ajutati cu un cod de deblocare!

Dupa ce stiu eu alea nu se pot decoda dupa serial.Ai nevoie de modul hard adica il desfaci si cauti o memorie cu 8 pini smd ar trebui sa scrie pe ea 4C016 sau 24c01 si o citesti apoi pui dump aici.
multumesc! ar fi bine daca as si intelege despre ce e vorba, sau macar .... cum se citeste memoria
Link spre comentariu

salut ,domnilor ,am un VW BETA V cu serial vwz6z2a1688775 care afiseaza " SAFE" si atat . Nu-i cunosc codul si nici procedura de introducere. Mentionez ca a fost butonat la greu ,de altii. Atasez dumpul memoriei(24c16) cu care este echipat.

Link spre comentariu

salutari la toata lumea, am postat ieri un subiect dar, nu am fost suficient de atent si am facut acest lucru in topicul altuia-pentru asta imi cer scuze- ideea este ca nu am rezolvat nimic cu dumpul oferit deoarece nu primeste codul si intra din nou in"SAFE 2".Trebuie sa rescriu memoria cu dumpul ce l-am primit ca sa imi apara iarasi afisat "1000". Se poate un dump fara cod sau poate primesc un sfat ,ca nu-i mai dau de cap. Cu respecte si multumiri !

Link spre comentariu

salutari la toata lumea, am postat ieri un subiect dar, nu am fost suficient de atent si am facut acest lucru in topicul altuia-pentru asta imi cer scuze- ideea este ca nu am rezolvat nimic cu dumpul oferit deoarece nu primeste codul si intra din nou in"SAFE 2".Trebuie sa rescriu memoria cu dumpul ce l-am primit ca sa imi apara iarasi afisat "1000". Se poate un dump fara cod sau poate primesc un sfat ,ca nu-i mai dau de cap. Cu respecte si multumiri !

uite un dump ok,cod 0589
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări