Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

le citeste pe ambele

scrie-mi pe personala cat mai amanuntit,caci n-am inteles nimic !!??am intrat intr-o mare belea !!! S-a pierdut cardul nr 1 al casetofonului mentionat.Exista si un al doilea card,dar nu mai vrea sa -l recunoasca.Mai trebuie si cod ???Se mai poate face ceva ??!! Ma salveaza cineva ????
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 39,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

4052

• zvasile

4015

• profimex

1228

• TRIFAN

1164

Top autori în acest subiect

Imagini postate

am luat de la cineva un port ad-memo1, si nu stiu ce setari sa-i fac pt. mde2506. culmea imi da aceiasi eroare ca portul folosit inainte.foloseste careva acest kit?cum se fac setarile?...............

Link spre comentariu
Vizitator bc427

Salut la toata lumea !Ma puteti ajuta cu o problema ?? Am un casetofon VW BETA Z1Z2X0665549 cu EEprom 25lc160 + M92256 ,MCU=H11-91A9KJW la care i-am prajit memoria 25lc160 acum doi ani.Acum am memoria dar nu am ce sa pun in ea. Ma poate ajuta cineva ??Va multumesc anticipat!

Link spre comentariu

Salut !Am un casetofon Volkswagen Beta 5 ( Grunding), cu procesor MC68HC711KS2CFN4 si vreau sa-i aflu codul.Rugamintea mea este,daca poate cineva sa-mi spuna cum pot citi memoria( configuratie pini ) si cu ce program.Va multumesc !

Link spre comentariu

in primul rind tre sa ai interfata cu care sa poti buta procesorul.programul cu care citesti e motorola crackerpinii de but sint20,21 -rx,tx si 17 resetproblema e putin mai complicata daca te joci prima oara cu asa ceva.ai in attach mai multe detalii

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

alte serii:-fd 00 93 07 9005152-ministero p.t. 6/00851 16984/aimi trebui cod pt. acest ........ce maiii, mi-e foame de bani :partyman: ma poate ajuta cineva? :prayer:

Link spre comentariu

alte serii

vrei ajutor? Citeste memoria ,trimite-mi dump si vom afla cod. Sau............. mai bine trimite-mi adresa de email si-ti voi oferi ajutorul cuvenit.
Link spre comentariu

va multumesc :supz: am dump cu cod. am zis ca poate scapam mai simplu fara sa ai dau capacele jos. daca e nu am incotro o sa o scot si afisej datele de pe dump sa vedem daca reusim sa-i descifram codu. :partyman:

Link spre comentariu

incearca numai cu 6 apasat

multumesc pt. raspuns! initial,asa am facut,dar nici o schimbare. l-am rezolvat,dar crede-ma ca nici eu nu stiu cum. am apasat,1.2.3.4.5.6.1.2.3.4.,tp+ pty,seek+meniu,...si alte combinati cca 20sec.Deblocarea s-a efectuat,doar la numere ,ceva de gen 1.2.3.4.5.61.2.5.6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări