Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

Daca ma poate ajuta cineva cu un cod dintr-un dump de safety-stop,E un sistem vechi nu stie multe dar are o tastatura si vrea un cod pt a cupla un releu.Este un antifurt :jytuiyu

nu am inteles nimic,de la ce e binul ?sis.antifurt,casetofon ..................?
Link spre comentariu

L-am aflat dupa taste erau mai uzate. Codul este 2310 acum cum e scris si cum il modifc?Daca il pun asa pe masina isi mai poate da cineva seama cate combinati pot fi din tastele 1,2,3,si 0

Link spre comentariu
Vizitator dany_VSX

am un casetofon auto care are afisajul spart si nu pot sa-i bag codul. codul il stiu este 1406,dar din cauza afisajului spart as dori sa-i fac dumpul fara cod,dar nu stiu la ce adresa este codul si cum sa fac sa-l anulez. ma poate ajuta cineva? multumsc mult!

Link spre comentariu

L-am aflat dupa taste erau mai uzate. Codul este 2310 acum cum e scris si cum il modifc?Daca il pun asa pe masina isi mai poate da cineva seama cate combinati pot fi din tastele 1,2,3,si 0

daca zici ca asta ii codul atunci in binul tau 3=2 4=3 2=1 si 1=0la adresa hexa 02=3 04=4 06=2 08=1incearca sa schimbi codul dupa algo de susdac ma intelegi
Link spre comentariu

Nu am intels.Te rog sa il modifici tu si eu sa compar ca asa nu inteleg.Mersi frumos :jytuiyu

spune ce cod vrei si ti-l modific si il testezi sa vezi daca merge
Link spre comentariu
Vizitator dorutony

am pe un golf3 un Rradiocasetofon alpha cu seria : VWZ1Z1T7103610Am patit ca multi altii dup? ce am schimbat bateria. casul e SAFE.Va rog mult sa ma ajutati cu un cod de deblocare!

Link spre comentariu

am pe un golf3 un Rradiocasetofon alpha cu seria : VWZ1Z1T7103610Am patit ca multi altii dup? ce am schimbat bateria. casul e SAFE.Va rog mult sa ma ajutati cu un cod de deblocare!

Dupa ce stiu eu alea nu se pot decoda dupa serial.Ai nevoie de modul hard adica il desfaci si cauti o memorie cu 8 pini smd ar trebui sa scrie pe ea 4C016 sau 24c01 si o citesti apoi pui dump aici.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări