Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

Vizitator regina

salut ma ajutati si pe mine pls am un radio caetofon marca FORD SERIA NO.M007912 MODEL 7000 RDS EXPLORER PART NO. F8RF-18C838-BA V.C.A E11 020025 si nu stiu cum sai bat codul am i apare pe display LOKED SI MAI JOS PUTIN 13 AJUTATIMA PLS

Link spre comentariu

Am un casetofon auto la care nu se stie codul. Este un JVC KD-LX10R JV2010M2A01632 SERIA155X1621 Se poate dupa serial?

numai daca cititi memoria 24c32 sau 24c16 smd,uitati si un bin,cod 1980aveti acolo si modul de introducere a codului
Link spre comentariu
Vizitator laurens

SalutareAm si eu VW Passat si are cas alpha.Pe ecran imi arata SAFE si nu am nici un cod,nice de unde sa il fac rost nu amde unde.Ma poate ajuta si pe mine cineva?Multumesc

Link spre comentariu

SalutareAm si eu VW Passat si are cas alpha.Pe ecran imi arata SAFE si nu am nici un cod,nice de unde sa il fac rost nu amde unde.Ma poate ajuta si pe mine cineva?Multumesc

Citeste memoria posteaza dumpul primesti codul . Mai multe detalii marca model etc .Posteaza la decodari.
Link spre comentariu

Am un casetofon auto la care nu se stie codul. Este un JVC KD-LX10R JV2010M2A01632 SERIA155X1621 Se poate dupa serial?

Am atasas continutul memoriei. Multumesc.
Link spre comentariu

Am un casetofon auto la care nu se stie codul. Este un JVC KD-LX10R JV2010M2A01632 SERIA155X1621 Se poate dupa serial?Am atasas continutul memoriei. Multumesc.

1209
Link spre comentariu

Multumesc. Exista calculator pentru JVC?

da,pentru bin,se poate afla codul si daca stii exact unde se afla codul in continutul memoriei,de acolo poti schimba si codul,uitati unde se afla codul la binul dv
Link spre comentariu
Vizitator ADYADY

salut . am un radio CD 6000 NE la un ford focus ...am scos bateria si acum imi arata code.....cine ma poate ajuta si pe mine ? seria este M295807

Link spre comentariu

salut . am un radio CD 6000 NE la un ford focus ...am scos bateria si acum imi arata code.....cine ma poate ajuta si pe mine ? seria este M295807

codul e 7259
Link spre comentariu

Daca ma poate ajuta cineva cu un cod dintr-un dump de safety-stop,E un sistem vechi nu stie multe dar are o tastatura si vrea un cod pt a cupla un releu.Este un antifurt :jytuiyu

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări