Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

modalitatea de introducere a codului la un alana mp3 va rog frumos daca stie

After switching on the set ' 1000 ' will be displayed.Press preset [ 1 ] repeatedly for the first digitPress preset [ 2 ] repeatedly for the second digit Press preset [ 3 ] repeatedly for the third digitPress preset [ 4 ] repeatedly for the fourth digit To save the code press the ' SCAN ' key. The set will now operate
Link spre comentariu

thx. era blocat si a fost ramas in safe [normal] si am crezut initial ca exista o procedura de introducere , i-am pus un alt bin si acum e ok!

Link spre comentariu

am un ford 6006 RDS E O N e in locked 13 , am incercat toate procedeele cunoscute de mine; pres 1;3;6 pres 6 =15-60"... nimic . aveti cunostinta cum il pot scoate din locked 13?

Link spre comentariu

am un ford 6006 RDS E O N e in locked 13 , am incercat toate procedeele cunoscute de mine; pres 1;3;6 pres 6 =15-60"... nimic . aveti cunostinta cum il pot scoate din locked 13?

Numai cu deblocator de locked 13, am o schema prin calculator dar nu dau de ea, am vrut sa o construiesc dar nu am mai apucat. O mai caut !
Link spre comentariu

am un blaupunkt werk gmbh , i-am bagat cod 7335 apoi 1335 si nu-l ia ,serialul este BP8126W0605142 MULTUMESC!

arata asa?daca da incercati 4663seria cu 7 ??? ??? ???daca e asa ca in poza codul se afla in MCU
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări