Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

• Răspunsuri 39,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

4052

• zvasile

4015

• profimex

1228

• TRIFAN

1164

Top autori în acest subiect

Imagini postate

poate e blocat,caz in care tre sa-l lasi alimentat mai mult timp dupa care iti cere codul.incearca cam 1 ora posibil si mai putin,dupa care din 1-4 formezi codul si validezi cu 5 sau sageata dreapta parca...incerci si tu

Link spre comentariu

poate e blocat,caz in care tre sa-l lasi alimentat mai mult timp dupa care iti cere codul.incearca cam 1 ora posibil si mai putin,dupa care din 1-4 formezi codul si validezi cu 5 sau sageata dreapta parca...incerci si tu

problema e ca aincercat altu sa scrie memoria si nu stiu cum sta treabamai tarziu o sa scot memoria, o compar cu cea de la tine si o sa mai vedemmomentan am o comanda pe teren. revin
Link spre comentariu

am scos memoria, am verificato si e goala. am incercat sa o scriu dar nu mere, la 60-70% da eroare :axe: c.i. este sde2506are echivalent? daca da, care e ala?(am de tv.)....................

Link spre comentariu

am scos memoria, am verificato si e goala. am incercat sa o scriu dar nu mere, la 60-70% da eroare :axe: c.i. este sde2506are echivalent? daca da, care e ala?(am de tv.)....................

inainte de toate sterge memoria !!! Daca folosesti interfata adecvata ,inpreuna cu programul aferet mem-ei => ori e arsa o adresa sau tebuie sa modifici tens-le de alimentare(3v3) + la data cat si clok.in caz contrar -ar putea sa-ti dea error programatorul. Cu ce program lucrezi?? iti trimit si un bin.Succes !!
Link spre comentariu

nu inteleg de care 3,3volti vorbeste PETRE66.posibil ca memoria ta sa fie defecta sau sa nu poata fi citita cu programatorul tau.personal recomand orange in rest posibil sa dea erori

Link spre comentariu

nu inteleg de care 3,3volti vorbeste PETRE66.posibil ca memoria ta sa fie defecta sau sa nu poata fi citita cu programatorul tau.personal recomand orange in rest posibil sa dea erori

cele de pe interfata construita.Reusita-i garantata.
Link spre comentariu

nu merefolosesc ponyprog2000 are optiune pt. sde.am incercat sa scriu un sda 2546 dar i-mi da aceiasi eroare, dupa ce scrie 94%, da "write failed".din ce motiv ?(sda se alimenteaza cu 5v) oare sa-l alimentez pe sda-scl cu 3,3v?...........

Link spre comentariu

nu merefolosesc ponyprog2000 are optiune pt. sde.am incercat sa scriu un sda 2546 dar i-mi da aceiasi eroare, dupa ce scrie 94%, da "write failed".din ce motiv ?(sda se alimenteaza cu 5v) oare sa-l alimentez pe sda-scl cu 3,3v?...........

............. dar de citit, o citeste??! Interfata necorespunzatoare. Iti trimit pe email oscilograma modului scris/citit ,a memoriei.
Link spre comentariu

le citeste pe ambele (mem. goala si programul trimis de "petre66").dupa ce ruleaza 92%din program la scriere da erorare si nu transcrie nimic. memoria ramane goala. cred ca interfata e de vina fiinca am incercat sa scriu alte memorii si tot da erori (am dat portul meu inprumut, adica de tot)un lucru e cert. memoria a fost stearsa de altu si culmea ca nici ala nu a reusit sa puna ceva pe ea. oare ce nu mere?............

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări