Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

exact,citirea memoriei e ''sfanta'',nu da gres niciodata

Eu sunt deacord cu voi dar nu oricine are aks scule si sa se si priceapa sa faca asta ... Incercarea moarte nare ... :freaza:
Link spre comentariu
Vizitator bodinel

cine ma ajuta cu un cod la un blaupunkt-werke gmbh de pe un golfcoduri ce are pe iel 7 644 840 0601h0 035 156 a8 631 121 876serie sasiu vwzizit7042501 multumesc

Link spre comentariu

cine ma ajuta cu un cod la un blaupunkt-werke gmbh de pe un golfcoduri ce are pe iel 7 644 840 0601h0 035 156 a8 631 121 876serie sasiu vwzizit7042501 multumesc

Daca chiar e blaupunkt ar trebui sa ai si o serie : ex ''BP1234X1234567'' .... fara aia nu prea se poate
Link spre comentariu

nu va mai fortati cu,calculatoarele vw la liber de pe net ca nu merg,mai exista cite o baza de date pentru alfa si gamma de unde poti afla codul,in rest tre citit epromul :da

exact,citirea memoriei e ''sfanta'',nu da gres niciodataDeci numai daca se citeste memoria.
Link spre comentariu

imposibil,uitate mai atent poate are alt indicativ,nu 24c02

In manualul de service am dat cu Search si nu gaseste piesaNU am gasit nici ceva asemanator ... imi pare rau ca nu iti pot da service manual pt ca este printr-un program care e pt firma ...
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări