Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

Merci,dar nu merge cu codul 1677,am ad-memo01 cu asta pot citi memoria ?Ma puteti ajuta cu informatii.Multumesc

poti,dai 24cxxxx auto,il salvezi in pc,postezi binul (arhivat)si iti spun codul,sau daca vrei se poate anula codulai mai folosit pana acum programatorul??daca nu ,la ponyprog dai setup/interface setup/JDM API si bifezi com 1.pe urma dai red device.....save si gata
Link spre comentariu

Scuze nu stiu ceam facut,incerc sa trimit din nouExtensia e2p nu este permis?. ce nu fac bine

daca te uiti atent la binul tau gasesti singur codul,iti dau un exemplu cu alt bin cu codul1234,te uiti la tine la aceeasi adresa,codul e de la dreapta spre stinga,tu nu ai putut sa-l postezi pt ca nu lai arhivat,in fata adresei cu codul ai 77,daca pui 00 si o rescrii din nou,nu iti mai cere cod
Link spre comentariu

Merci,dar nu merge cu codul 1677,am ad-memo01 cu asta pot citi memoria ?Ma puteti ajuta cu informatii.Multumesc

Ar fi trebuit sa scrii toate seriile/codurile care erau scrise pe cass(de ex. 7 647 897 160) ca asta ma ajuta mai mult ...
Link spre comentariu

DA ,ai dreptate scuze ,am si eu vw code calculator v1.0 si am incercat sa scriu cifrele si letera p numa lasat sa scriu,ex vwz1z1p9021392 ,sau nu cu prog asta se decodifica, poate ma puteti ajuta.Multumesc

Link spre comentariu

nu va mai fortati cu,calculatoarele vw la liber de pe net ca nu merg,mai exista cite o baza de date pentru alfa si gamma de unde poti afla codul,in rest tre citit epromul :da

exact,citirea memoriei e ''sfanta'',nu da gres niciodata
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări