Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

Ma poate ajuta cineva cu un car 300 (D ) de opel , am citit eepromul 24C016 ---------------------------------------memoria nu e 24c016,uitate mai atente 24c01,ia vezibinul original il mai ai??????

Link spre comentariu

n-am inteles cum face bip din 3 in 3 secunde daca nu merge codulasta se intimpla cind rescrii memoria cu un dump gresit sau ai protectie immo pe caseste pe masina originala ?daca da verifica bine conexiunile in spate la casdaca scrie safe 0 numai cu interfata procesor il mai deblochezi

Link spre comentariu

am un Kenwood krc-778r care sa blocat ami apare scris"TRANSMIT 1"nu stiu codul si nu am nici telecomanda ce pot sa fac?VA MULTUMESC

se poate rezolva(anula codul) daca citesti memoria si postezi binul,sau rescrii memoria cu binul din atasament
Link spre comentariu

nu am rezolvat nimic

MCU ZC99190CFN trebuie sa-i citesti memoriace variante ,nu ai inteles ca ,codul este in procesorrescrie memoria cu binul cu original (daca il mai ai)procesorul compara datele din memoria lui interna cu datele din eepromul 2416a si daca nu sint corecte ,de acolo bipulprogramator iti poti construi tu,ca daca-l cumperi numai pentru cas ...
Link spre comentariu
Vizitator blackcat217

Salut la toata lumea, am si eu nevoie de putin ajutor.Dupa ce am scos borna la baterie am ramas cu cd-ul blocat pe safe.Masina este un seat toledo din 2004 iar aparatul este un aura cd v2. Am reusit sa citesc eepromul dar de aici nu mai stiu ce sa caut. Atasez dumpul in amandoua formatele si va rog daca puteti sa-mi spuneti si mie ce cod are. Multumesc mult.

Link spre comentariu

Salut la toata lumea, am si eu nevoie de putin ajutor.Dupa ce am scos borna la baterie am ramas cu cd-ul blocat pe safe.Masina este un seat toledo din 2004 iar aparatul este un aura cd v2. Am reusit sa citesc eepromul dar de aici nu mai stiu ce sa caut. Atasez dumpul in amandoua formatele si va rog daca puteti sa-mi spuneti si mie ce cod are. Multumesc mult.

incearca 0543nu stiu daca ai citito corect memoria 24lc16(smd)
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări