Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

Salut,nu ma pricep in domeniu si vreau sa ma ajutati cu codul pentru cass-ul meu auto.Este un vw beta v...Am scos eeprom-ul (24c166)si l-am citit acum ma bazez pe voi sa ma ajutati cu traducerea lor.Le aveti mai jos atasate, hex si bin.Multumesc.

Link spre comentariu

Salut,nu ma pricep in domeniu si vreau sa ma ajutati cu codul pentru cass-ul meu auto.Este un vw beta v...Am scos eeprom-ul (24c166)si l-am citit acum ma bazez pe voi sa ma ajutati cu traducerea lor.Le aveti mai jos atasate, hex si bin.Multumesc.

1671
Link spre comentariu

Va ROG putin ajutor , am un CD marca FORD mai exact 6000CD RDS E-O-N si nu pot introduce codul , imi apare CODE si cele 4 liniute care se sting si se aprind dar nu pot introduce nici o cifra din tastele 1-4 (sub code este si cifra 1 semn ,dupa cate stiu eu ca mai am 10 incercari ramase ), am codul corect , care credeti ca ar putea fi cauza , va rog nu ocoliti problema mea , MULTUMESC !

Link spre comentariu

Va ROG putin ajutor , am un CD marca FORD mai exact 6000CD RDS E-O-N si nu pot introduce codul , imi apare CODE si cele 4 liniute care se sting si se aprind dar nu pot introduce nici o cifra din tastele 1-4 (sub code este si cifra 1 semn ,dupa cate stiu eu ca mai am 10 incercari ramase ), am codul corect , care credeti ca ar putea fi cauza , va rog nu ocoliti problema mea , MULTUMESC !

Link spre comentariu
Vizitator cridaia

Salutare, sunt nou pe aici...............ajutatima va rog cu un cod pentru unGrundig SC303 ©Made by Grundig in PortugalGM2303S1652909va multumesc anticipat

Link spre comentariu
Vizitator berty69

se poate obtine un cod de deblocare pt un radio cd Renault de pe o solenza?Model NO: 22DC239/62TOT041RN239F30032469Prod NO: FD02032800324698200057672TT0418200 057 672 --Dms anticipat dc ma poate ajuta cineva.

Link spre comentariu

Amice, casetofoanele de pe mashinile ford , afara de mufele de alimentare si difuzoare,mai au o mufa care vine din bordul mashinii (de la calculator probabil).Pe unul din firele acestei mufe vine o tensiune de 9v. Incearca sa-l pui pe mashina ford....si-ai sa vezi ca merge din prima.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări