Vizitator Djdansmart Postat Mai 29, 2006 Partajează Postat Mai 29, 2006 Prima cifra ar putea fi 1 sau nimicVezi 1433 sau daca nu merge incearca 1559 (daca e facut pana in 1991) ! Bafta! Link spre comentariu
electro-dan Postat Mai 31, 2006 Partajează Postat Mai 31, 2006 Vezi 1433Multumesc pentru ajutor, codul este 1433 iar butonul cu care se accepta codul este +reglaj fin, mult succes. Link spre comentariu
diabolic53 Postat Iunie 2, 2006 Partajează Postat Iunie 2, 2006 Am reusit sa citesc si eu memoria unui blaupunkt alpha cc da nu stiu cum sa aflu codul de deblocare, ma poate ajuta cineva ????( sami explice si mie careva cum aflu codu cu ajutorul acestui fisier pls ) Link spre comentariu
bad_boyfl Postat Iunie 2, 2006 Partajează Postat Iunie 2, 2006 cu un dump fara sa-ti ceara codul te pot ajuta... Link spre comentariu
mircea626 Postat Iunie 3, 2006 Partajează Postat Iunie 3, 2006 ia vezi daca te descurci cu asta Link spre comentariu
Vizitator Djdansmart Postat Iunie 3, 2006 Partajează Postat Iunie 3, 2006 cu un dump fara sa-ti ceara codul te pot ajuta...NU mai faceti toate casotofoanele FARA cod..intr-o zi o sa va treziti ca nu mai aveti ce decoda!!! Ce sanse are un casetofon care nu mai cere cod sa vina intr-un service inapoi la decodat??? Bafta.. Link spre comentariu
mircea626 Postat Iunie 3, 2006 Partajează Postat Iunie 3, 2006 NU mai faceti toate casotofoanele FARA cod..intr-o zi o sa va treziti ca nu mai aveti ce decoda!ff. adevarat Link spre comentariu
diabolic53 Postat Iunie 3, 2006 Partajează Postat Iunie 3, 2006 fratilor sa-mi explice si mie careva, asa k la prosti k eu nu pricep cum draq se fol fisieru ala( k il aveam deja da nus la ce draq se refera, ) asa k va rog sa-mi dea si mie cineva un mail sau sa postati si voi instructiunile plss ( stiu cum sa caut cu un hex editor dau nu pricep cum draq se fol fisierele astea asa k pls ajutor)10x Link spre comentariu
Vizitator Djdansmart Postat Iunie 3, 2006 Partajează Postat Iunie 3, 2006 In primul rand ar fi bine sa nu mai folosesti atat de mult cuvantul ala cu "coarne" ca nu te ajuta la nimic...! Codul la dumpul tau ar trebui sa fie 0567(asta in cazul in care ai citit epromul bine)Daca nu merge codul asta,programeaza epromul cu ce iti atasez eu aici si codul va fi 1234! Daca nu te descurci...du aparatul la un service sau la cineva care stie ce trebuie facut!! Bafta! Link spre comentariu
diabolic53 Postat Iunie 3, 2006 Partajează Postat Iunie 3, 2006 multumesc mult raman dator , a si scuzati de limbaj da ma cam dispera tata la cap :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator Djdansmart Postat Iunie 3, 2006 Partajează Postat Iunie 3, 2006 Acu m-am prins de ce foloseai asa mult "cuvantul ala"..Mi-am dat seama dupa ce m-am uitat mai atent la Nik-ul tau!!! Hihih...just kidding!! :rolleyes: Bafta la toata lumea!! Link spre comentariu
bad_boyfl Postat Iunie 3, 2006 Partajează Postat Iunie 3, 2006 pai eu am incercat sa-l ajut cum am putut de aceea nu am postat dumpul fara cod....dar acum ca am de la voi unul cu cod , numa bine pica.. Link spre comentariu
diabolic53 Postat Iunie 3, 2006 Partajează Postat Iunie 3, 2006 Bai oricum mersi la toata lumea Link spre comentariu
soryn Postat Iunie 9, 2006 Partajează Postat Iunie 9, 2006 SALUT ! Va rog, daca se poate sa ma ajutati cu acest bin, a carui cod il vreau dezactivat pentru ca nu are display. Philips Car 400 ; DC 396/75E ; GM 0400 W 2158972 memorie - 24C16 procesor - P 83 CE 559 EFB 039 VA MULTUMESC ! Link spre comentariu
Vizitator Djdansmart Postat Iunie 9, 2006 Partajează Postat Iunie 9, 2006 Incearca!! Bafta! Totusi pe viitor nu ma face toate casurile fara cod...!! Acel cass cu code OFF nu se mai intoarce niciodata intr-un service pt decodare!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum