catalin004 Postat Februarie 28 Partajează Postat Februarie 28 Buna, un cod pentru un Audi Concert daca se poate, bin-ul este mai jos. Multumesc anticipat! concert.bin Link spre comentariu
catalin004 Postat Februarie 28 Partajează Postat Februarie 28 Acum 22 minute, daniel.t a spus: 1831 Multumesc! a mers Link spre comentariu
Atlas nou Postat Martie 1 Partajează Postat Martie 1 Buna Am un Logan MCV cumarat la 0 Km Am cartea tehnica bineanteles,dar nu am gasit codul de activare al radioului nicaieri Are numarul de identificare UU1K522066526354 Un cod v-as ruga Multumesc Link spre comentariu
TITY.A Postat Martie 1 Partajează Postat Martie 1 Va salut Are cineva un hex pentru Ford reset tool? Am un Ford 6000 CD RDS EON blocat in Locked 13. Link spre comentariu
TITY.A Postat Martie 1 Partajează Postat Martie 1 Acum 30 minute, Atlas nou a spus: Buna Am un Logan MCV cumarat la 0 Km Am cartea tehnica bineanteles,dar nu am gasit codul de activare al radioului nicaieri Are numarul de identificare UU1K522066526354 Un cod v-as ruga Multumesc Incearca 4998 Link spre comentariu
antonvasileeee Postat Martie 1 Partajează Postat Martie 1 (editat) Este aplicatie in android market pentru renault. Editat Martie 1 de antonvasileeee Link spre comentariu
Atlas nou Postat Martie 1 Partajează Postat Martie 1 Acum 20 minute, antonvasileeee a spus: Este aicafie in android market pentru renault. Multumesc O sa incerc Spor Alex Link spre comentariu
Vladut Vlad BT Postat Martie 1 Partajează Postat Martie 1 Acum 4 ore, Atlas nou a spus: Buna Am un Logan MCV cumarat la 0 Km Am cartea tehnica bineanteles,dar nu am gasit codul de activare al radioului nicaieri Are numarul de identificare UU1K522066526354 Un cod v-as ruga Multumesc Se poate gratis dupa seria de pe radio,sau dupa VIN dar nu este gratis!!!! Acum 4 ore, TITY.A a spus: Va salut Are cineva un hex pentru Ford reset tool? Am un Ford 6000 CD RDS EON blocat in Locked 13. Cititi 24c16 + TMS pentru reset Link spre comentariu
TITY.A Postat Martie 1 Partajează Postat Martie 1 Acum 59 minute, Vladut Vlad BT a spus: Cititi 24c16 + TMS pentru reset N-am cu ce sa citesc procesorul. 24C16 n-am vazut sa aiba. Am 3 scheme cu care as putea sa-l deblochez dar nu am hex pentru ele. Doua sunt cu PIC si una cu AT90s2313 Link spre comentariu
Vladut Vlad BT Postat Martie 1 Partajează Postat Martie 1 Acum 31 minute, TITY.A a spus: N-am cu ce sa citesc procesorul. 24C16 n-am vazut sa aiba. Am 3 scheme cu care as putea sa-l deblochez dar nu am hex pentru ele. Doua sunt cu PIC si una cu AT90s2313 24c16 este un eerom nu procesor Link spre comentariu
TITY.A Postat Martie 1 Partajează Postat Martie 1 Acum 25 minute, Vladut Vlad BT a spus: 24c16 este un eerom nu procesor ST92F120V9Q7 : 8/16-BIT FLASH MCU FAMILY WITH RAM, EEPROM AND J1850 BLPD Stiu si eu sa fac diferenta intre un procesor si un eeprom. Nu contest ca aveti mai multa experienta in decodari dar fara sa citesc procesorul sau fara interfata ford reset tool, care comunica cu procesorul, nu se poate debloca. Eeprom 24c16 nu are. Link spre comentariu
siti Postat Martie 1 Partajează Postat Martie 1 modelele mai noi au tms+24c16,la modelul tau trebuie deblocat din st92,ar fi varianta sa i citesti cu carprog sau incearca .hex de aici,cred ca eu de acolo l am luat si functioneaza. https://www.digital-kaos.co.uk/forums/showthread.php/96301-FORD-Locked-13-soft-and-scheme/page3 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum