Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vand sursa SMPS 1500W - nefinalizata

djlove

Postări Recomandate

Salutare

Acum cativa ani am cumparat de pe forum o placa de sursa SMPS 1.5kW, proiectata de Marian

La vremea aceea am cumparat o mare parte din componente dar nu am mai finalizat proiectul deoarece amplificatorul la care doream sa o folosesc a primit o sursa cu trafo.

Asadar montajul a ramas nefinalizat si asteapta un nou doritor.

Doresc sa vand acest "kit" pentru a-mi recupera costurile investite in el pana acum.

Totalul se ridica la 300lei (componente+ cablaj, fara manopera), celor interesati le pot trimite lista cu componente cu evidentierea celor montate si a celor care mai trebuiesc achizitionate)

Se acorda schema primita la acea vreme pentru a finaliza montajul. Dimensiuni placa 260x200mm

IMG-20240207-203317.jpg

Link galerie cu mai multe foto:

https://postimg.cc/gallery/G2xNSfx

La plata in cont asigur transportul prin curier rapid gratuit. Altfel costul transportului este suportat de destinatar.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djlove

32

• carageae

1

• Marian

1

Top autori în acest subiect

Ce tensiune ofera pe partea simetrica de putere? Nu cunosc proiectul original...ar putea merge la un amplificator in clasa A? Acolo e nevoie de o tensiune nu foarte mare, 2x20 sau 2x27V dar la 6A sustinut...poate e un pic overkill sursa asta, dar cred ca ar merge bine la o putere asa "mica"...

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări