Rimbu Viorel Postat Februarie 6 Partajează Postat Februarie 6 Detin un magnetofon Rostov 105 fabricat in URSS /1982 si am o problema electronica , nu inregistreaza bine pe un canal. Am schimbat diverse cabluri si benzi pe care am facut teste dar rezultatul e acelasi ,pe sursa intra semnal corect dar de inregistrat pe un canal inregistreaza foarte slab. Este cineva in Iasi care imi poate rezolva problema ? Mentionez ca aparatul a fost servisat la Ploiesti, s au schimbat condensatorii . Link spre comentariu
florinmar Postat Februarie 6 Partajează Postat Februarie 6 Acum 40 minute, Rimbu Viorel a spus: Detin un magnetofon Rostov 105 fabricat in URSS /1982 si am o problema electronica , nu inregistreaza bine pe un canal. Am schimbat diverse cabluri si benzi pe care am facut teste dar rezultatul e acelasi ,pe sursa intra semnal corect dar de inregistrat pe un canal inregistreaza foarte slab. Este cineva in Iasi care imi poate rezolva problema ? Mentionez ca aparatul a fost servisat la Ploiesti, s au schimbat condensatorii . Trebuie șters capul de înregistrare Link spre comentariu
Rimbu Viorel Postat Februarie 7 Autor Partajează Postat Februarie 7 Am curatat capul de inregistrare / redare si de stergere dar fara rezultat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum