Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Display port la hdmi ,suporta sunet ?

Postări Recomandate

Buna ziua,poate cineva care a testat sa.mi spuna daca,displayul port(nu mini display port,sau alte variante)la hdmi reda si sunetul prin hdmi

se da una bucata mini pc ce are doar display port si dvi ,ce se vrea conectat la un tv 4k,sa redea imaginea in 4k(da mini pc.ul suporta 4k)dar si sunetul,fara alte cabluri

de preferat ar fi un cablu direct display port la hdmi

(aceste cabluri sant reversibile? 0

trebuie neaparat un adaptor? nu exista un cablu direct?

am vazut configuratia pinilior au multi pini total diferiti,

nu prea am avut de.a face cu displayurile port,si cand am avut de.a face era acum ani buni

va multumesc

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Dvi și hdmi sunt bidirecționale ( că văd că ai dvi ). Merge și sunet pe dvi in 99% din cazuri.

De la display port la hdmi trebuie fie adaptor pasiv daca mini pc-ul tau suporta dual mode ( nu știu dacă e asa ) sau adaptor activ, cu integrat specializat.  Duce și sunet, dar depinde de implementarea adaptorului folosit.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
On 2/5/2024 at 11:34 PM, iuliantv said:

Buna ziua,poate cineva care a testat sa.mi spuna daca,displayul port(nu mini display port,sau alte variante)la hdmi reda si sunetul prin hdmi

se da una bucata mini pc ce are doar display port si dvi ,ce se vrea conectat la un tv 4k,sa redea imaginea in 4k(da mini pc.ul suporta 4k)dar si sunetul,fara alte cabluri

de preferat ar fi un cablu direct display port la hdmi

(aceste cabluri sant reversibile? 0

trebuie neaparat un adaptor? nu exista un cablu direct?

am vazut configuratia pinilior au multi pini total diferiti,

nu prea am avut de.a face cu displayurile port,si cand am avut de.a face era acum ani buni

va multumesc

Da, suporta audio. Am acelasi sistem, o unitate sff cu mufa displayport si hdmi la un tv 4k. Cablurile nu sunt reversibile, merg doar in directia indicata. Nu trebuie adaptor, se gasesc cabluri de calitate pe emag sau conectica care duc 4k.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări