mk3_cdj Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 Salut. Am si eu o tastatura optica care functioneaza pe baterii si as vrea sa o fac sa mearga la un transformator de 3v se poate?? Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 Da. Cei 3 Vcc ii poti obtine si dintr-o mufa USB la care pui un coborator de tensiune (pe mufa USB sunt 5V) Link spre comentariu
Blind Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 Sau inseriaza 2-3 diode cu alimentarea tastaturii (inainte de conectarea la usb) si nu-si mai bate capul... Link spre comentariu
mk3_cdj Postat Ianuarie 16, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 ms mult am sa incerc Link spre comentariu
mk3_cdj Postat Ianuarie 16, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 la usb dar cate fire are un USBla care sa le leg + - care sunt ca nu ma prea stiu numai daca imi zice cineva Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 16, 2008 Administratori Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 pai iti iei un cablu usb si cand o sa-l tai firul rosu este plus si firul negru este minus Link spre comentariu
mk3_cdj Postat Ianuarie 16, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 Am un cablu USB de relungire acuma am sal ti sa vad si zici ca inainte sa il leg la tastatura sa pin un 2 3 leduri s gata Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 16, 2008 Administratori Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 eu zic ca ar fi bine sa te documentezi ceva inainte pentru ca sa nu faci ceva prostii, iti poti arde portul usb si tastatura 3 diode trebuie sa pui, nu led-uri Link spre comentariu
mk3_cdj Postat Ianuarie 16, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 ok mersi am sa vad nu pre am de unde sa ma informez dar voi vedea ce pot face chestia e ca nu stiu mai nimica de electronoca de aia intreb pentru ca nu stiu diodele ce rol au nu stiu mai nimic ms ori cum Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 Nu e mai simplu sa iti cumperi o tastatura cu fir?? :smt017 Link spre comentariu
mk3_cdj Postat Ianuarie 16, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 Ba da ar fi dar mie imi place tare mult tastatura asta aici la mie in zalau nu ieste asa ca si asta de pe net mie lene sa comand Link spre comentariu
Blind Postat Ianuarie 17, 2008 Partajează Postat Ianuarie 17, 2008 Nu e mai simplu sa folosesti un voltmetru ca sa determini care sunt firele de alimentare? De asemenea, orice ai nevoie...scrii in engleza si cauti pe google. E de departe cel mai mare ajutor Link spre comentariu
mk3_cdj Postat Ianuarie 17, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2008 Firee leam aflat care sunt acuma ar trebui sa ma duc la magazin sa iau ceva diode sa le inseriez dar de care sai zic la aia? (nu stie ii cam dusa) Link spre comentariu
Vizitator tranzistor21 Postat Ianuarie 17, 2008 Partajează Postat Ianuarie 17, 2008 pini 1 si 4 din mufa sunt cei de alimentare (cei din capat sunt) care e + & - aia vezi si tu , nu toate cablurile usb au culorile rosiu si negru , si pune 3 diode (acestea conduc curentul intrun singur sens)Bafta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum