iuliantv Postat Februarie 11, 2024 Partajează Postat Februarie 11, 2024 Acum 7 ore, bebytza4 a spus: revin cu acest tv......am schimbat integratul si aceeasi treaba.....se comporta la fel...si cu protectie si fara tot asa se manifesta.....pareri ....sfaturi ceva...??? Orice este bine venit.....va multumesc anticipat barete led Link spre comentariu
bebytza4 Postat Februarie 11, 2024 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2024 Acum 4 ore, iuliantv a spus: barete led Am inversat baretele între ele și tot așa se comportă.....același integrat se încinge Link spre comentariu
antonvasileeee Postat Februarie 11, 2024 Partajează Postat Februarie 11, 2024 1 Bobina cu spire in scurt la invertor 2 Condensatorii de filtraj din invertor 3 Sursa principala Link spre comentariu
antonvasileeee Postat Februarie 11, 2024 Partajează Postat Februarie 11, 2024 De verificat si componentele din circuitul de putere al canalului cu probleme . Eventual urmarita forma semnalului pe cele 2 canale in diferite puncte daca este posibil . Link spre comentariu
bebytza4 Postat Aprilie 14, 2024 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2024 (editat) revin cu acest tv.....am pus in paralel toate iesirile catre fiecare bareta de leduri...(sunt patru iesiri pentru fiecare bareta de leduri).....in acest mod consumul suportat de fiecare integrat se mareste....si functioneaza fara sa depaseasca 39...40 de grade (amandoua integrate)....nu am gasit temperatura mai mare de 43 grade pe nici macar o componenta din tv dupa 5 ore de functionare...( doar procesorul tv-ului are mai mult cu vreo 15 grade ) .am facut comanda pentru barete led ....astept sa vina....ce este drept din china.....nu am gasit in alta parte....cand vine comanda o sa schimb baretele si pun iesirile catre barete pe normal....sa nu mai fie in paralel.....va multumesc la toti pentru sfaturi si timpul acordat acestui topic Editat Aprilie 14, 2024 de bebytza4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum