Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv sony kd-43xf7077

bebytza4

Postări Recomandate

Acum 7 ore, bebytza4 a spus:

revin cu acest tv......am schimbat integratul si aceeasi treaba.....se comporta la fel...si cu protectie si fara tot asa se manifesta.....pareri ....sfaturi ceva...??? Orice este bine venit.....va multumesc anticipat

barete led

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bebytza4

9

• validae

4

• profimex

3

• antonvasileeee

2

Top autori în acest subiect

De verificat si componentele din circuitul de putere al canalului cu probleme .

Eventual urmarita forma semnalului pe cele 2 canale in diferite puncte daca este posibil .

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

revin cu acest tv.....am pus in paralel toate iesirile catre fiecare bareta de leduri...(sunt patru iesiri pentru fiecare bareta de leduri).....in acest mod consumul suportat de fiecare integrat se mareste....si functioneaza fara sa depaseasca 39...40 de grade (amandoua integrate)....nu am gasit temperatura mai mare de 43 grade pe nici macar o componenta din tv dupa 5 ore de functionare...( doar procesorul tv-ului are mai mult cu vreo 15 grade )  .am facut comanda pentru barete led ....astept sa vina....ce este drept din china.....nu am gasit in alta parte....cand vine comanda o sa schimb baretele si pun iesirile catre barete  pe normal....sa nu mai fie in paralel.....va multumesc la toti pentru sfaturi si timpul acordat acestui topic

Editat de bebytza4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări