Marian Andrei Postat Februarie 1 Partajează Postat Februarie 1 (editat) Buna ziua la toata lumea! Sunt nou pe aici si sper sa ma ajute cineva. Sunt incepator in domeniul muzicii, mai exact ma ocup cu sonorizari (deejay) cam de 1 an si doresc sa achizitionez un sistem nou si mai performant. Bugetul nu este unul foarte mare, insa tocmai de asta am venit aici sa primesc o mana de ajutor care ar fi cea mai buna optiune pentru mine de la persoane care au testat, nu din auzite. Am achizitionat doua rcf 715a si ma gandesc sa iau or dsp 118 doua bucati, or ta18 or un tp218a. Acum Chestia ar fi ca acel ta18 este bandpass si nu stiu sigur daca ma va ajuta asa mult in cumparatie cu dsp care este bass reflex. Genurile muzicale sunt 100% pentru adolescenti, adica de la baietii astia cunoscuti de pe youtube. Posibil si o mica discoteca cu un baiat la o locatie prin mai, deci sa fie si o rezerva de putere. Astept parerile voastre si alte recomandari, cum ar fi ld stinger, fbt 118sa mai sunt in acelasi pret. Buget 1000 de euro. Editat Februarie 1 de Marian Andrei Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum