ShadowElf Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 am un ups de 400 W care l-am modificat sa-l pun la bateria masinii pentru a avea 220 in masina. Daca pun un logitech z5500 in priza din masina se intampla ceva? (la sistemul audio scrie 220V 50 Hz 1,5 A)thx Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 nu e bine sa pui un traf dupa ups,unda dreptunghiulara in traf-va face urat Link spre comentariu
ShadowElf Postat Ianuarie 15, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 deci va merge sau nu? Link spre comentariu
ShadowElf Postat Ianuarie 15, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 poti sa explici unui noob in domeniu de ce va face urat? ce risc? Link spre comentariu
Swat Cat Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 daca logitecu are sursa in comutatie......va merge....daca are trasformator.... va face galagie...dar posibil sa mearga Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 Poti sa incerci sa pui un cond nepolarizat de 10uF/400-630V in paralel cu iesirea UPS, are rolul de a rotunji putin colturile undei dreptunghiulare generata de acesta. Link spre comentariu
dorel_81 Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 Eu tin Z5500 pe un UPS de 2KW alaturi de computer, monitor si toate cele necesare de mai bine de 2 ani fara sa am nici o problema. UPS-ul are forma de unda la iesire "Modified Sine Wave" Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 in primul rand Sistemul tau nu functioneaza de 2 ani cu "Modified Sine Wave" ci chiar cu Sine Wave, cand nu merge pe invertor tensiunea de la retea este livrata direct in echipamentele conectate la iesirea UPS-ului (la majoritatea e asa)pana nu pui osciloscopul la iesirea UPS-ului nu prea stii cat e de modificata sau dreptunghiulara forma de unda.de ce sa pui un sistem for home in masina??? probabil o sa functioneze oarecum sistemul ala si pe masina dar transformatorul ala subdimensionat o sa fie tare incercat, plus ca randamentul mai scade si oricum numai sistem audio nu ii poti spune. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum