AuricaTanase Postat Ianuarie 31, 2024 Partajează Postat Ianuarie 31, 2024 Va salut...are cineva schema cu tensiunile de la t-con? Dupa cateva minute de functionare dispare imaginea(se incinge cipul.din dreapta)cu oricare din panglici scoase nu se mai incinge. Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 31, 2024 Partajează Postat Ianuarie 31, 2024 Pina sa dispară, imaginea este corecta? Perfecta? Daca îl răcești cu un radiator merge mai mult timp? Link spre comentariu
AuricaTanase Postat Ianuarie 31, 2024 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2024 Acum 4 minute, sesebe a spus: Pina sa dispară, imaginea este corecta? Perfecta? Daca îl răcești cu un radiator merge mai mult timp? Imaginea e corecta....probabil racit merge mai.mult...o sa incerc...dar la cat e de mic cipul..cam greu de pus un racitor peste Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 31, 2024 Partajează Postat Ianuarie 31, 2024 Trebuie schimbat Link spre comentariu
AuricaTanase Postat Ianuarie 31, 2024 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2024 Acum 3 minute, Florinel TV a spus: Trebuie schimbat Cipul sau t-conul? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 31, 2024 Partajează Postat Ianuarie 31, 2024 Acum 10 minute, AuricaTanase a spus: Cipul sau t-conul? Integratul Link spre comentariu
AuricaTanase Postat Februarie 7, 2024 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2024 Revin cu acest subiect..am schimbat t-con...nu mai diapare imaginea dar dimensiunea pe.orizontala e ingustata si imaginea se vede pw benzi cu portiuni lipsa. Link spre comentariu
AuricaTanase Postat Februarie 7, 2024 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2024 Ma gandesc ca t-conul ar putea proveni de la alt tip de display...cum as putea sa il adaptez???am intrat in sm dar nu am gasit...la.panel scrie.o serie care nu se poate schimba...iar undeva la diagonala...doar la 50....intoarce imaginea. Link spre comentariu
bobo123 Postat Februarie 7, 2024 Partajează Postat Februarie 7, 2024 (editat) Pare sa fie o memorie eeprom, ar trebui inlocuita cu cea de pe tcon-ul original daca este memorie. Probabil sun tcon_uri pt diagonale diferite. Editat Februarie 7, 2024 de bobo123 Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 7, 2024 Partajează Postat Februarie 7, 2024 da trebuie incercat cu inlocuirea memoriei cred ca difera mai multe pe acolo,sigur era pentru un alt display,vedeti cipseturile daca au acelasi cod,ceva smd.uri pozitionate altfel,lipsa,sau in plus Link spre comentariu
AuricaTanase Postat Februarie 8, 2024 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2024 O sa incerc azi Link spre comentariu
AuricaTanase Postat Februarie 8, 2024 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2024 Acum 14 ore, iuliantv a spus: da trebuie incercat cu inlocuirea memoriei cred ca difera mai multe pe acolo,sigur era pentru un alt display,vedeti cipseturile daca au acelasi cod,ceva smd.uri pozitionate altfel,lipsa,sau in plus Am schimbat memoria dar nu mai apare imagine...sunet si backligt normale. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum