Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Magnetofon ZK 145 - carcasă!

elctropan

Postări Recomandate

Salut prieteni!

Am intrat în posesia unui, să zicem magnefon, deoarece are carcasa făcută zob, tip  ZK 145.

Deşi carcasa este spartă - partea din spate şi lateralele lipsă, totuşi aparatul este funcţional  - merge inclusiv ochiul magic.

Astfel că, dacă aş avea o carcasă în care să mut toată maşinăria, aş avea un magnetofon funcţional.

Aşa că fac apel din nou la d-voastră, ca şi până acum, poate că cineva de pe forum are vreun astfel de magnetofon care are carcasa bună sau are numai carcasa.

Pe care aş fi dispus să o cumpăr(numai carcasa).

Am găsit la vânzare pe internet, un astfel de magnetofon, funcţional, la 200 de lei, dar mie îmi trebuie doar carcasa.

Pun şi o poză cu modelul de magnetofon(descărcată de pe net!) la care am nevoie de carcasă.

Vă mulţumesc anticipat.

Respecte.

ZK8.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• elctropan

6

• Усилитель

1

• Budreala Radu

1

Mulţumesc dl Budreala Radu,

Da, e cam bătaie pe el.

Şi nu trimite prin poştă.

Stau şi cam departe de locaţia din Alba - numai dacă aş găsi pe altcineva să îl ridice si numai dacă mai e disponibil.

Respecte.

Link spre comentariu

Anunţul rămâne valabil, deoarece magnetofonul de la donaţii a fost luat de altcineva.

Mulţumesc.

Link spre comentariu
Acum 3 ore, elctropan a spus:

Valabil!

Am gasit un 145 aproape complect ,lipsesc 2 lampi ......Interesant ca inscriptiile sunt in limba romana.....

150 lei + cheltuieli.

Mai am ceva ramasite de ZK120 sasiu + perimetru .....un 140 complect , un ZK147 si un TK147 HiFi 

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări