elctropan Postat Ianuarie 30 Partajează Postat Ianuarie 30 Salut prieteni! Am intrat în posesia unui, să zicem magnefon, deoarece are carcasa făcută zob, tip ZK 145. Deşi carcasa este spartă - partea din spate şi lateralele lipsă, totuşi aparatul este funcţional - merge inclusiv ochiul magic. Astfel că, dacă aş avea o carcasă în care să mut toată maşinăria, aş avea un magnetofon funcţional. Aşa că fac apel din nou la d-voastră, ca şi până acum, poate că cineva de pe forum are vreun astfel de magnetofon care are carcasa bună sau are numai carcasa. Pe care aş fi dispus să o cumpăr(numai carcasa). Am găsit la vânzare pe internet, un astfel de magnetofon, funcţional, la 200 de lei, dar mie îmi trebuie doar carcasa. Pun şi o poză cu modelul de magnetofon(descărcată de pe net!) la care am nevoie de carcasă. Vă mulţumesc anticipat. Respecte. Link spre comentariu
Budreala Radu Postat Ianuarie 30 Partajează Postat Ianuarie 30 Vedeți la donații, este un exemplar! Link spre comentariu
elctropan Postat Ianuarie 30 Autor Partajează Postat Ianuarie 30 Mulţumesc dl Budreala Radu, Da, e cam bătaie pe el. Şi nu trimite prin poştă. Stau şi cam departe de locaţia din Alba - numai dacă aş găsi pe altcineva să îl ridice si numai dacă mai e disponibil. Respecte. Link spre comentariu
elctropan Postat Ianuarie 31 Autor Partajează Postat Ianuarie 31 Anunţul rămâne valabil, deoarece magnetofonul de la donaţii a fost luat de altcineva. Mulţumesc. Link spre comentariu
Усилитель Postat Februarie 8 Partajează Postat Februarie 8 Acum 3 ore, elctropan a spus: Valabil! Am gasit un 145 aproape complect ,lipsesc 2 lampi ......Interesant ca inscriptiile sunt in limba romana..... 150 lei + cheltuieli. Mai am ceva ramasite de ZK120 sasiu + perimetru .....un 140 complect , un ZK147 si un TK147 HiFi Link spre comentariu
elctropan Postat Februarie 22 Autor Partajează Postat Februarie 22 Anunţ valabil!!! Mie îmi trebuie doar carcasa magnetofonului. Mulţumesc. Link spre comentariu
elctropan Postat Martie 3 Autor Partajează Postat Martie 3 Anunţ valabil carcasă !!! Mulţumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum