Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Xiaomi 13T

Postări Recomandate

• Răspunsuri 53
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru3160

27

• validae

6

• modoran

5

• Stefan

3

Top autori în acest subiect

Acum 2 ore, sesebe a spus:

Mai exista telefoane la care sa existe opțiunea de RAW la calitatea imaginii? Dacă exista alea merita luate în calcul cind te interesează camera. 

Mi se pare ca 13T o are. Parca am zarit optiunea in setari, dar daca am nevoie de asa ceva, imi iau camera la mine. Telefonul e doar pt ocazii si atat, nu pt poze profi. Calitatea pozelor e peste medie, mi-au trecut destule prin mână, știu ce zic,dar nu asta discutăm aici. La teste, 13T și 13Pro Plus sunt sensibil egale. Poate la macro 13T să fie o idee mai bun, dar nu semnificativ. Probabil optica leica își spune cuvântul, dar ecranul curbat al lui 13Pro Plus face toți banii. Acum daca ar fi să aleg, nu aș alege 13T cu toată optica lui. 

Link spre comentariu

Ideea cu RAW nu-i neaparat pt calitatea pozei ci e o garantie ca stii exact cit este rezolutia senzorului, daca este RAW adevarat si nu-i defapt tot o prelucrare salvata ca si RAW.

Deci 13T are optica Leica iar 13Pro Plus nu are optica Leica dar are ecran curbat? Pe mine ecranul curbat nu m-a dat pe spate pina acum la nici un telefon, mai mult m-a incurcat.

Link spre comentariu
Acum 15 ore, sesebe a spus:

Pe mine ecranul curbat nu m-a dat pe spate pina acum la nici un telefon, mai mult m-a incurcat.

Știu, de asta nici nu ți l-am recomandat.

Acum 17 ore, cristi7521 a spus:

Era bine ca postarea erorii sa se faca in forumul AIDA64

Nu frecventez acel forum. Bănuiesc nu eu sunt singurul care a observat problema asta. Or sa se lămurească ei până la urmă.

Link spre comentariu

Mai are de pedalat xiaomi, până să egaleze huawei la camere, nu să-i depășească. Am comparat P30 cu 13Pro(plus) . La modul de noapte, diferența e mare, si in favoarea P30. Ma gândesc că P30 Pro o fi macar la fel ca P30, lăsând la o parte zoom ul optic, x3 vs x5. Si modelul P30 dispune de optica leica. Imi pare rau ca nu m-am jucat mai mult cu 13T, dar cât l-am avut, pot spune că nu e mai bun ca 13Pro, desi diferențele nu sunt semnificative. Incerc să ma obisnuiesc cu 13Pro, poate va fi urmatorul dupa P30. Asta dacă nu prind pe undeva un honor 90, ca să fiu pe deplin convins. Honor 90 are aceeași cameră principală de "200mp" că și 13Pro. Diferă doar softul. Și cum Honor moștenește cate ceva de la Huawei, era interesanta o comparație între softuri diferite, pe aceeași cameră. Cine știe, să vedem cu ce oferte vine orange.

Link spre comentariu

Să argumentez cele scrise mai sus

Pozele sunt făcute la lumina artificială, una, și pe întuneric aproape complet, cealaltă . Nu vedeam subiectul cu ochiul liber.

Xiaomi 13Pro Plus

https://postimg.cc/gallery/8sgyN1Y

Huawei P30

https://postimg.cc/gallery/3yJkgDW

Mod noapte la ambele camere.

Sunt sisteme diferite. La Huawei se fac diverse expuneri timp de câteva zeci de secunde, și se compun cadrele in unul singur, la final. Indicat ar fi un trepied, pt că inevitabil se mișcă telefonul in sa zicem, 17 sec. Dar chiar și așa se poate vedea ce e acolo,spre deosebire de Xiaomi, unde modul de noapte nu lungește timpul de expunere, dar probabil modifica alți parametri. Rezultatele sunt vizibil în favoarea Huawei.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări