Mar Postat Februarie 14, 2005 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2005 Da are sens,numai ca am incercat si nu am reusit, poate mai trebuie ceva satat inainte.Din documentatie am inteles ca setez GIE si INTE si apoi fac o subrutina cu instructiuni care imi vor folosi cind apare intreruperea,si pun zero in INTF.Te rog daca ai timp sa-mi dai si mie o secventa in care sa aprinda un led cind apas RB0 accesind interuterea. Link spre comentariu
Mar Postat Februarie 14, 2005 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2005 Va multumesc pentru ajutor cirip si bogdanm, dupa o saptamina am reusit sa accesez intreruperile. Link spre comentariu
cirip Postat Februarie 14, 2005 Partajează Postat Februarie 14, 2005 Bun, bravo! Spune, te rog, si aici pe forum unde era problema, ca sa invete si altii din patania ta. Cirip Link spre comentariu
bogdanm Postat Februarie 14, 2005 Partajează Postat Februarie 14, 2005 Totul e bine cand se termina cu bine Subscriu la ce a spus Cirip. Link spre comentariu
Mar Postat Februarie 15, 2005 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2005 Pai nici nu stiam ca intreruperea nu trebuie testata, daca nu imi spuneati voi nici acum nu stiam.Si m-a ajutat o carte despre pic-uri care contine si exemple, se gaseste aici http://www.the-electronics-project.com Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum