Dj_Dog Postat Ianuarie 29 Partajează Postat Ianuarie 29 Salutare! Caut 4 surse de 12-15V /30-40A identice, cu reglaj , functionare si cu o inaltime de pana in 4 cm ( pt a fi puse intr-o carcasa 1U) Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 29 Partajează Postat Ianuarie 29 (editat) La 29.01.2024 la 14:30, Dj_Dog a spus: Salutare! Caut 4 surse de 12-15V /30-40A identice, cu reglaj , functionare si cu o inaltime de pana in 4 cm ( pt a fi puse intr-o carcasa 1U) Extinde UNICAS au la pret foarte bun in rubrica ,,Surse de alimentare in carcasa metalica ,, pentru dimensiuni contactatii telefonic,de subtiri par subtiri Editat Ianuarie 29 de iuliantv Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Ianuarie 29 Autor Partajează Postat Ianuarie 29 Multumesc dle Iulian ! Este a doua oara cand primesc indrumare de la dvs de nota 10 ( data trecuta a fost cu niste mosfeti echiv. care au mers perfect). Daca nu apare nimic de pe la un coleg de pe aici ma orientez catre magazin. Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 29 Partajează Postat Ianuarie 29 La 29.01.2024 la 16:08, Dj_Dog a spus: Multumesc dle Iulian ! Este a doua oara cand primesc indrumare de la dvs de nota 10 ( data trecuta a fost cu niste mosfeti echiv. care au mers perfect). Daca nu apare nimic de pe la un coleg de pe aici ma orientez catre magazin. Extinde pentru nimic,cand pot ajuta si merita si omul ,o fac Succes Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Ianuarie 29 Partajează Postat Ianuarie 29 Posibil si ceva surse de server, HP de exemplu 39 x 87 x 210 mm 750W 12V 62.5A max 210 mm cu placa de extensie ce intra in slot. Stiu ca se putea modifica pana pe la 14V Sunt si modele la peste 1000W dar nu stiu daca la aceleasi dimensiuni. Second sunt destul de ieftine. Vezi si atunci spunea ca este posibil sa mai aiba una. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Ianuarie 29 Autor Partajează Postat Ianuarie 29 (editat) @gabiz_ro multumesc pt mesaj dar nu cred ca e ce trebuie Eu am nevoie de cel putin 2 surse de 12V cele in carcasa cu tabla gaurita sa le put regla pe la 13-14V si apoi sa le leg in serie ca sa alimentez un amplificator de linie de putere destul de maricica ( se lauda cu 4 x 500W la o tensiune de 31-34V) Cu ceva modificari minore si putin sub-alimentat se poate folosi la 8 ohmi Amplificatorul trebuie folsoit cu sursa externa, am carcasa 1U in care vreau sa ii improvizez sursa Editat Ianuarie 29 de Dj_Dog Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Ianuarie 29 Partajează Postat Ianuarie 29 Se gasesc informatii pentru a le modifica tensiunea de iesire. Au un reglaj intern dar plaja cred ca e prea mica. Majoritatea vad ca le modifica pentru 13.8V dar parca am vazut la unii si 15V. Cat despre inseriere si asta e simplu de facut. https://blog.seidel-philipp.de/hp-dps-1200fb-power-supply-hack-for-charging-lipos/ Link spre comentariu
sonic11 Postat Ianuarie 29 Partajează Postat Ianuarie 29 Am surse tehnice de 30a 12v, daca prezintă interes va trimit poze. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Ianuarie 30 Autor Partajează Postat Ianuarie 30 La 29.01.2024 la 21:59, sonic11 a spus: Am surse tehnice de 30a 12v, daca prezintă interes va trimit poze. Extinde Va rog si un pret pe langa poze Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Februarie 1 Autor Partajează Postat Februarie 1 Rog inchiderea topicului, Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate