bogdan p Postat Ianuarie 28 Partajează Postat Ianuarie 28 este cineva care poate repara un zefir?l-am cumparat defect. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 28 Partajează Postat Ianuarie 28 Mai mult ca sigur, dar postează pe secțiunea potrivită pe viitor și adaugă locația la profil, să știe eventualul doritor de unde ești. Link spre comentariu
bogdan p Postat Ianuarie 31 Autor Partajează Postat Ianuarie 31 La 28.01.2024 la 18:43, validae a spus: Mai mult ca sigur, dar postează pe secțiunea potrivită pe viitor și adaugă locația la profil, să știe eventualul doritor de unde ești. da,multumesc de atentionare am adaugat la profil orasul totusi, cineva disponibil sa repare un zefir? l-am alimentat si nu se aude nimic,nu este umblat in el totul pare original. Link spre comentariu
alexis1 Postat Februarie 20 Partajează Postat Februarie 20 Ati gasit depanator? Daca nu, trimiteti-mi mesaj. Eu am incercat, dar nu puteti primi mesaje. Stima Link spre comentariu
florinmar Postat Februarie 20 Partajează Postat Februarie 20 La 28.01.2024 la 18:00, bogdan p a spus: este cineva care poate repara un zefir?l-am cumparat defect. Salutare eu sunt din București am mai reparat zefir câteva aparate sunați-mă la 0790489629 și va ajut Link spre comentariu
bogdan p Postat Februarie 21 Autor Partajează Postat Februarie 21 Acum 12 ore, florinmar a spus: Salutare eu sunt din București am mai reparat zefir câteva aparate sunați-mă la 0790489629 și va ajut salut,la tine am avut mai de mult un aparat blaupunkt pe lampi pe care nu l-ai putut depana. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum