sesebe Postat Ianuarie 28, 2024 Partajează Postat Ianuarie 28, 2024 Oricum abia la vara are nevoie de teava indoita, dar a inceput studiul din timp. Acum 2 ore, validae a spus: Florine, du țeava cuiva care se pricepe, că o să faci un topic de o mie de pagini și până-n vară tot n-o îndoi.... Link spre comentariu
modoran Postat Ianuarie 28, 2024 Partajează Postat Ianuarie 28, 2024 Eu cred ca e chiar el meseriasul respectiv, o fi adusa de vreun client. Link spre comentariu
riderinblack Postat Ianuarie 30, 2024 Partajează Postat Ianuarie 30, 2024 Eu as folosi un cot gata facut si l-as suda unde e nevoie. Iesi mai ieftin si ca timp si ca materiale... Uite aici un exemplu de astfel de cot: https://www.constal.ro/cumpara/cot-sudabil-tras-90-dn-100-101-6x3-6-mm-2300 Link spre comentariu
manolo Postat Ianuarie 30, 2024 Partajează Postat Ianuarie 30, 2024 Pai asa cum o sa mai explice trigonometria cu segmentele de cerc decupate ,clientului?! Link spre comentariu
cdinu332 Postat Ianuarie 30, 2024 Partajează Postat Ianuarie 30, 2024 + manopera deosebita si inginerie aplicata. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Februarie 2, 2024 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2024 Si pt o teava pătrată aceeași procedura se aplica ca și la teava rotunda Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum