Marius Dionisie Postat Ianuarie 27, 2024 Partajează Postat Ianuarie 27, 2024 Am un boiler Ariston VLS 80l care nu se mai aprinde.Acum câteva zile l-am găsit cu ledurile stinse.L-am scos și l-am băgat în priză și și-a revenit.Acum l-am găsit stins din nou.si nu se mai aprinde Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 27, 2024 Partajează Postat Ianuarie 27, 2024 Dacă aveți experiență și scule, dați jos placa de control și faceți-i poze clare de aproape. Apoi vom examina ce posibilități de depanare există.Aș avea ceva idei... Dacă e în garanție, apelați la service.Dacă vă depășește intervenția, la fel.... Link spre comentariu
Marius Dionisie Postat Ianuarie 28, 2024 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2024 (editat) Bună ziua! Am făcut poze la placă dar cred ca nu pot să le pun ici Editat Ianuarie 28, 2024 de Marius Dionisie Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 28, 2024 Partajează Postat Ianuarie 28, 2024 Metodă de postare a pozelor de mare rezoluţie: Plasaţi fotografia sau fotografiile alese pe desktop-ul PC-ului sau laptopului.La telefon nu e cazul. Deschideţi aplicaţia din link https://imgur.com/upload Trageţi (drag&drop) imaginile dorite de pe desktop (sau selectaţi manual) în caseta de upload a aplicaţiei.De pe telefon, selectaţi fotografiile dorite manual din dosarul corespunzător (DCIM) sau ,,Imagini,,. După ce fotografiile s-au încărcat pe site (apare ,,upload complete,,), daţi click dreapta pe fiecare poză şi selectaţi ,,Copy image,,.Fără a închide fereastra aplicaţiei, întoarceţi-vă pe forum şi în postarea topicului, daţi click şi alegeţi ,,Paste,,. Imaginea va fi copiată ca link direct şi va apărea oricui ca o fotografie reală, nu ca link pe care să dai click pentru vizualizare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum