Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar acest model de conector.

Ned George

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• flomar60

3

• Ned George

3

• terciziu

2

La 27.01.2024 la 14:43, Ned George a spus:

Pot fi si folositi dar sa fie functionali.

Am nevoie de 10-20 de bucati dar ma multumesc cu cate or fi.

cumul.jpg

La Multi Ani cu Sanatate si bine ca ai venit iara aici,

Daca ti-s buni si poti face ceva cu ei numa in saptamana 4-10 februarie pot trimite. Fara nimic, eventual platesti transportu(ma mai gandesc :-))

La aia romanesti numa unu-i argintat.

Stiu ca am tesla mai multi prin ceva cutii...da mai bine uitam de ei deocamdata ca nu-i nicicum vreme de scotocit(cutia asta in care erau si conectorii o s-o pun la vanzari...am facut imagini)

Povestim

https://www.transfernow.net/dl/20240128q9jm1Mjw

Link spre comentariu
On 1/28/2024 at 6:03 PM, terciziu said:

La Multi Ani cu Sanatate si bine ca ai venit iara aici,

Salut si multumesc de urari, asemenea!

Mi-am pierdut contul vechi @mojnost, n-am reusit sa-l recuperez cu niciun chip asa ca am facut altul, sunt iarasi incepator.

Multumesc de oferta, sunt perfecti cei din poze, si mamele, astept cand poti sa-i trimiti As fi preferat auriti chiar daca-s scumpi dar sunt greu de gasit, pe YT un neamt se da grande cu totul aurit, acelasi aparat. Am avut vreo 10 bulgaresti argintati da s-or gatat. In foto utilizarea lor, in clip ceva mai detaliat. 

my-adapters.jpg

Editat de Ned George
Link spre comentariu
On 1/28/2024 at 10:14 AM, flomar60 said:

Astea sunt,seturi mamă-tată de 30 pini și 8 pini:

Multumesc Florin, cu 16, cu 30 am si eu destui dar nu mi-s de folos, am nevoie doar cu 12 si cu pauzele intre pini ce se vad in poza mea. Stiu ca cei cu 30 sunt de 2 tipuri, cu pauze diferite.

Link spre comentariu

Da, adaptoare pt. u-tracer.... ok, văd că te ajută colegul terziciu și e perfect! Spor în toate și să auzim numai de bine! 

Link spre comentariu
Acum 7 ore, Ned George a spus:

Salut si multumesc de urari, asemenea!

Mi-am pierdut contul vechi @mojnost, n-am reusit sa-l recuperez cu niciun chip asa ca am facut altul, sunt iarasi incepator.

Multumesc de oferta, sunt perfecti cei din poze, si mamele, astept cand poti sa-i trimiti As fi preferat auriti chiar daca-s scumpi dar sunt greu de gasit, pe YT un neamt se da grande cu totul aurit, acelasi aparat. Am avut vreo 10 bulgaresti argintati da s-or gatat. In foto utilizarea lor, in clip ceva mai detaliat. 

my-adapters.jpg

mai trebe sa pun ceva in colet, povestim telefonic...

ps: ia si droadele mele:-)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări