Ned George Postat Ianuarie 27 Partajează Postat Ianuarie 27 Pot fi si folositi dar sa fie functionali. Am nevoie de 10-20 de bucati dar ma multumesc cu cate or fi. Link spre comentariu
flomar60 Postat Ianuarie 27 Partajează Postat Ianuarie 27 Salutari George! Am mai mari, cu 22pini cred.... mă uit mâine si dau un semn aici... Link spre comentariu
flomar60 Postat Ianuarie 28 Partajează Postat Ianuarie 28 Astea sunt,seturi mamă-tată de 30 pini și 8 pini: Link spre comentariu
terciziu Postat Ianuarie 28 Partajează Postat Ianuarie 28 La 27.01.2024 la 14:43, Ned George a spus: Pot fi si folositi dar sa fie functionali. Am nevoie de 10-20 de bucati dar ma multumesc cu cate or fi. La Multi Ani cu Sanatate si bine ca ai venit iara aici, Daca ti-s buni si poti face ceva cu ei numa in saptamana 4-10 februarie pot trimite. Fara nimic, eventual platesti transportu(ma mai gandesc :-)) La aia romanesti numa unu-i argintat. Stiu ca am tesla mai multi prin ceva cutii...da mai bine uitam de ei deocamdata ca nu-i nicicum vreme de scotocit(cutia asta in care erau si conectorii o s-o pun la vanzari...am facut imagini) Povestim https://www.transfernow.net/dl/20240128q9jm1Mjw Link spre comentariu
Ned George Postat Ianuarie 29 Autor Partajează Postat Ianuarie 29 (editat) On 1/28/2024 at 6:03 PM, terciziu said: La Multi Ani cu Sanatate si bine ca ai venit iara aici, Salut si multumesc de urari, asemenea! Mi-am pierdut contul vechi @mojnost, n-am reusit sa-l recuperez cu niciun chip asa ca am facut altul, sunt iarasi incepator. Multumesc de oferta, sunt perfecti cei din poze, si mamele, astept cand poti sa-i trimiti As fi preferat auriti chiar daca-s scumpi dar sunt greu de gasit, pe YT un neamt se da grande cu totul aurit, acelasi aparat. Am avut vreo 10 bulgaresti argintati da s-or gatat. In foto utilizarea lor, in clip ceva mai detaliat. Editat Ianuarie 29 de Ned George Link spre comentariu
Ned George Postat Ianuarie 29 Autor Partajează Postat Ianuarie 29 On 1/28/2024 at 10:14 AM, flomar60 said: Astea sunt,seturi mamă-tată de 30 pini și 8 pini: Multumesc Florin, cu 16, cu 30 am si eu destui dar nu mi-s de folos, am nevoie doar cu 12 si cu pauzele intre pini ce se vad in poza mea. Stiu ca cei cu 30 sunt de 2 tipuri, cu pauze diferite. Link spre comentariu
flomar60 Postat Ianuarie 29 Partajează Postat Ianuarie 29 Da, adaptoare pt. u-tracer.... ok, văd că te ajută colegul terziciu și e perfect! Spor în toate și să auzim numai de bine! Link spre comentariu
terciziu Postat Ianuarie 30 Partajează Postat Ianuarie 30 Acum 7 ore, Ned George a spus: Salut si multumesc de urari, asemenea! Mi-am pierdut contul vechi @mojnost, n-am reusit sa-l recuperez cu niciun chip asa ca am facut altul, sunt iarasi incepator. Multumesc de oferta, sunt perfecti cei din poze, si mamele, astept cand poti sa-i trimiti As fi preferat auriti chiar daca-s scumpi dar sunt greu de gasit, pe YT un neamt se da grande cu totul aurit, acelasi aparat. Am avut vreo 10 bulgaresti argintati da s-or gatat. In foto utilizarea lor, in clip ceva mai detaliat. mai trebe sa pun ceva in colet, povestim telefonic... ps: ia si droadele mele:-) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum