zainea Postat Ianuarie 14, 2008 Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 Am doua difuzoare rcf L12/544 si nu stiu caracteristicile lor.Cred ca sunt de medii-bas .As vrea sa le fac doua incinte de bas-reflex pe doua cai (un driver de 1,75").Vreau sa stiu cam ce dimensiuni ar merge si ce diametru sa aiba fantele.Eventual ce boxe RCF sunt echipate cu difuzoarele rcf L12/544.Am cautat pe internet si nam gasit caracteristicile acestiu difuzor. Link spre comentariu
radue Postat Ianuarie 14, 2008 Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 Incearca sa pui niste poza cu el. Cred ca este model mai vechi. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Ianuarie 14, 2008 Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 spor la munca Link spre comentariu
zainea Postat Ianuarie 15, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 Am atasat inelul ala pe margine pt ca leam avut montate in cutii de 15". Ma adresez cunoscatorilor in ce boxe rcf sunt asemenea difuzoare pentru ca as vrea sa le bag si eu pe astea in niste incinte adecvate pentru ca e pacat de ele ca sunt niste difuzoare bune.Vreau sa le folosesc pentru cantat live Link spre comentariu
adircf Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 daca nu ma insel in art-urile 300 nu sunt 100 % sigur. modele vechi ce nu se mai fabrica. trebuie sa ma uit pe google. da si tu search ca nu te doare mana :yawinkle: Link spre comentariu
zainea Postat Ianuarie 15, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 Le-am cautat bineinteles si n-am gasit nimic pe google. Link spre comentariu
adircf Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 nici eu.n-am vreme sa ma uit pe atasamentul urmator. vezi daca gasesti ceva incinta pentru difuzor. mai tin minte ca erau ceva cu L12 nustiu cat.... vezi tu :yawinkle: Poti lua cutiile de 12" si le simulezi in basbox6 si vezi raspunsul lor.mai mult de atata nu cred ca te pot ajuta. :smt017 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum