Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

difuzoare rcf L12/554

zainea

Postări Recomandate

Am doua difuzoare rcf L12/544 si nu stiu caracteristicile lor.Cred ca sunt de medii-bas .As vrea sa le fac doua incinte de bas-reflex pe doua cai (un driver de 1,75").Vreau sa stiu cam ce dimensiuni ar merge si ce diametru sa aiba fantele.Eventual ce boxe RCF sunt echipate cu difuzoarele rcf L12/544.Am cautat pe internet si nam gasit caracteristicile acestiu difuzor.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zainea

3

• adircf

2

• Mircea Bartic

1

• radue

1

Top autori în acest subiect

Am atasat inelul ala pe margine pt ca leam avut montate in cutii de 15". Ma adresez cunoscatorilor in ce boxe rcf sunt asemenea difuzoare pentru ca as vrea sa le bag si eu pe astea in niste incinte adecvate pentru ca e pacat de ele ca sunt niste difuzoare bune.Vreau sa le folosesc pentru cantat live

Link spre comentariu

nici eu.n-am vreme sa ma uit pe atasamentul urmator. vezi daca gasesti ceva incinta pentru difuzor. mai tin minte ca erau ceva cu L12 nustiu cat.... vezi tu :yawinkle: Poti lua cutiile de 12" si le simulezi in basbox6 si vezi raspunsul lor.mai mult de atata nu cred ca te pot ajuta. :smt017

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări