overdrive Postat Ianuarie 22 Partajează Postat Ianuarie 22 Curatenie de iarna...Vand trafo alim amp tuburi-125VA-50 lei. Camco DPOWER4 defect-finalii sunt buni,nu s-a intervenit in sursa,pret 500 lei.Banii pe card,fiarele se pot ridica din Bucuresti la cerere. Link spre comentariu
hixpp02 Postat Ianuarie 22 Partajează Postat Ianuarie 22 Doresc eu: trafo alim amp tuburi-125VA-50 lei Link spre comentariu
VALENTIN STANCU Postat Ianuarie 22 Partajează Postat Ianuarie 22 Salut.Ma intereseaza amplificatorul.Imi poti trimite mai multe poze cu el.Multumesc. Link spre comentariu
overdrive Postat Ianuarie 22 Autor Partajează Postat Ianuarie 22 Traful s-a dat... Link spre comentariu
overdrive Postat Ianuarie 22 Autor Partajează Postat Ianuarie 22 Rezervat colegului VALENTIN STANCU. Miercuri se hotaraste, Link spre comentariu
deo Postat Ianuarie 22 Partajează Postat Ianuarie 22 Daca renunta dl.Valentin il iau eu.Multumesc, Link spre comentariu
overdrive Postat Ianuarie 24 Autor Partajează Postat Ianuarie 24 Topicul se poate inchide. Link spre comentariu
Postări Recomandate