Shambala Postat Ianuarie 26 Partajează Postat Ianuarie 26 Acum 10 minute, cdinu332 a spus: Astfel de proiecte sunt destul de costisitoare, dacă facem socoteala cât costa un W în clasă A. Oo da, in caz ca sunt incepatori printre entuziasti, vor avea o surpriza. De fapt un sir de surprize Link spre comentariu
carageae Postat Ianuarie 26 Partajează Postat Ianuarie 26 Sper ca e clar pentru toti ca asta nu e un amplificator bun de "desktop amplifier"....ci mai degraba un amplificator de weekend...eu o sa pun deasupra lui un amplificator cu lampi, care nu consuma chiar asa de mult si nici nu e asa de fierbinte Link spre comentariu
cdinu332 Postat Ianuarie 26 Autor Partajează Postat Ianuarie 26 Când dai de un sunet bun, greu îl mai lași. Lămpile sunt glume pe lângă astfel de amplificatoare. Link spre comentariu
maxente Postat Ianuarie 27 Partajează Postat Ianuarie 27 A incercat cineva fierbatoarele astea cu surse in comutatie ? Link spre comentariu
cdinu332 Postat Ianuarie 27 Autor Partajează Postat Ianuarie 27 Dar ce are, sau ce ar putea avea? Link spre comentariu
carageae Postat Ianuarie 27 Partajează Postat Ianuarie 27 Cineva pe diyaudio zice ca da. Depinde de surse...daca au filtre bune pe iesire, ar trebui sa mearga. Dar piticii de pe creier sigur nu vor fi satisfacuti :D Link spre comentariu
cdinu332 Postat Ianuarie 27 Autor Partajează Postat Ianuarie 27 (editat) O filtrează maxente de juri că e pe 5 kile de trafuri și două kile de condensatoare. Editat Ianuarie 27 de cdinu332 Link spre comentariu
carageae Postat Ianuarie 27 Partajează Postat Ianuarie 27 6kg are o nicovală ce am arătat... Link spre comentariu
maxente Postat Ianuarie 27 Partajează Postat Ianuarie 27 Acum 3 ore, carageae a spus: Cineva pe diyaudio zice ca da. Depinde de surse...daca au filtre bune pe iesire, ar trebui sa mearga. Dar piticii de pe creier sigur nu vor fi satisfacuti :D Despre ce filtre e vorba sau ce trebuie mai exact filtrat acolo ? Link spre comentariu
Shambala Postat Ianuarie 27 Partajează Postat Ianuarie 27 Un amplificator in clasa A cu consum constant este o sarcina mai comoda/usoara pt o sursa in comutatie. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Ianuarie 27 Partajează Postat Ianuarie 27 Acum 5 ore, maxente a spus: A incercat cineva fierbatoarele astea cu surse in comutatie ? Da, am făcut eu. Am montat pt. un client kit-uri cumparate de pe Aliexpress, alimentate din surse in comutație. Am filtrat suplimentar ieșirea acelor surse cu filtre C-L-C, bobinele erau pe miez de ferita, aveau aprox. 100 spire. Și incă o chestie mișto, radiatoarele erau ventilate. Link spre comentariu
ex.escu Postat Ianuarie 27 Partajează Postat Ianuarie 27 Despre modul in care se comporta sursele in comutatie de calitate/medii, cele clasice, folosite in alimentarea amplificatoarelor in clasa A , gasiti in testele facute de Dl.J. Hiraga. Link spre comentariu
maxente Postat Ianuarie 27 Partajează Postat Ianuarie 27 Acum 39 minute, Ovidanie a spus: Da, am făcut eu. Am montat pt. un client kit-uri cumparate de pe Aliexpress, alimentate din surse in comutație. Am filtrat suplimentar ieșirea acelor surse cu filtre C-L-C, bobinele erau pe miez de ferita, aveau aprox. 100 spire. Și incă o chestie mișto, radiatoarele erau ventilate. Eu tot n-am inteles ce se filtreaza mai exact la sursele astea in comutatie cu acea combinatie c l c etc. Link spre comentariu
cdinu332 Postat Ianuarie 27 Autor Partajează Postat Ianuarie 27 (editat) La placile cu finalii si snuberele am dat din nou comanda . Acum am prevazut doua gauri laterale de 3.2mm pentru prinderea mai usoara a placutelor de radiator cu ajutorun unor distantiere metalice de 5mm. Varianta cu o singura gaura de 9mm , pentru a permite strangerea tranzistorului pe radiator, era cam aiurea, din punctul meu de vedere. Trebuia sa fi fost mai atent... Capu face, buzunarul plateste. Acum 2 minute, maxente a spus: Eu tot n-am inteles ce se filtreaza mai exact la sursele astea in comutatie cu acea combinatie c l c etc. Zgomotele, tipetele disperate ale sursei. Editat Ianuarie 27 de cdinu332 Link spre comentariu
vijelie02 Postat Ianuarie 27 Partajează Postat Ianuarie 27 Doar firele si ceva lilieci "aud" zgomotele alea, pana intrun punct. Link spre comentariu
Postări Recomandate