Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Group-buy cablaje amplificator Alpha Nirvana 4R

Postări Recomandate

Acum 10 minute, cdinu332 a spus:

Astfel de proiecte sunt destul de costisitoare, dacă facem socoteala cât costa un W în clasă A.:rade:

Oo  da,  in caz ca sunt incepatori printre entuziasti,  vor avea o surpriza.  De fapt un sir de surprize  :41

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 174
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Sper ca e clar pentru toti ca asta nu e un amplificator bun de "desktop amplifier"....ci mai degraba un amplificator de weekend...eu o sa pun deasupra lui un amplificator cu lampi, care nu consuma chiar asa de mult si nici nu e asa de fierbinte :rade:

Link spre comentariu
Acum 3 ore, carageae a spus:

Cineva pe diyaudio zice ca da. Depinde de surse...daca au filtre bune pe iesire, ar trebui sa mearga. Dar piticii de pe creier sigur nu vor fi satisfacuti :D

Despre ce filtre e vorba sau ce trebuie mai exact filtrat acolo ?

Link spre comentariu
Acum 5 ore, maxente a spus:

A incercat cineva fierbatoarele astea cu surse in comutatie ?

Da, am făcut eu. Am montat pt. un client  kit-uri cumparate de pe Aliexpress, alimentate din surse in comutație.  Am filtrat suplimentar ieșirea  acelor surse cu filtre C-L-C, bobinele erau pe miez de ferita, aveau aprox. 100 spire. Și incă o chestie mișto, radiatoarele erau ventilate.

Link spre comentariu
Acum 39 minute, Ovidanie a spus:

Da, am făcut eu. Am montat pt. un client  kit-uri cumparate de pe Aliexpress, alimentate din surse in comutație.  Am filtrat suplimentar ieșirea  acelor surse cu filtre C-L-C, bobinele erau pe miez de ferita, aveau aprox. 100 spire. Și incă o chestie mișto, radiatoarele erau ventilate.

Eu tot n-am inteles ce se filtreaza mai exact la sursele astea in comutatie cu acea combinatie c l c etc.

Link spre comentariu

La placile cu finalii si snuberele am dat din nou comanda . Acum am prevazut doua gauri laterale de 3.2mm pentru prinderea mai usoara a placutelor de radiator cu ajutorun unor distantiere metalice de 5mm.

Varianta cu o singura gaura de 9mm , pentru a permite strangerea tranzistorului pe radiator,  era cam aiurea, din punctul meu de vedere.

Trebuia sa fi fost mai atent...  Capu face, buzunarul plateste. 

:rade:

Screenshot 2024-01-27 202050.png

Acum 2 minute, maxente a spus:

Eu tot n-am inteles ce se filtreaza mai exact la sursele astea in comutatie cu acea combinatie c l c etc.

Zgomotele, tipetele disperate ale sursei.

Editat de cdinu332
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări