Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Group-buy cablaje amplificator Alpha Nirvana 4R

Postări Recomandate

• Răspunsuri 174
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Posibil, am mai patit ca Firefox sa nu deschida chestii pe care le pot deschide in alt browser.

Sa vedem ce zic si ceilalti, dar poate ar fi bine sa le trimiti in privat ultimul link, unii poate nici nu s-au prins ca a fost mutat aici topicul...

EDIT: Am incercat si in Chrome, "Acest atașament nu este disponibil. Este posibil să fi fost eliminat sau o persoană care l-a distribuit să nu fi avut permisiune să-l distribuie în această locație."
Dar ultimul link, cu easyupload merge, pe ăla il pot deschide fara probleme.

Am pregatit nicovalele astea, normal ar trebui sa mearga cu unul singur, dar daca face mofturi, il pun si pe frate-su :)  Sunt trafuri dintr-un UPS de 1000VA, secundar bobinat cu 2.7 diametru. Testat cu o sarcina de 24V/100W - becuri auto - dupa juma de ora e doar un pic caldut miezul. Probabil au fost cam 120W, ca am pus becurile pe 31V...

Cred ca si carcasa e pe măsură...a fost un amplificator pro de 2x200W.

Cablaje să fie!...

1970566109_2nicovale.thumb.jpg.b9eac687c7ec5a55f569bfdb709a05be.jpg456736482_CarcasaBose1.thumb.jpg.307089a2d5db9e0b3744eecf36f68d12.jpg

Editat de carageae
Link spre comentariu

NU apuc, poate la noapte, dar am incredere....sper sa nu fie nevoie de dremel ca sa il corectam :)

Ce zici, e bun ferul pe care l-am pregatit pentru amplificatorul-calorifer? Chiar ma grabesc sa-l fac, asta e bun de pus in dormitor, tine si de cald...

Link spre comentariu

Cam asa...eu m-am gandit chiar la 50.000. Cam ce R sa pun acolo? Nu prea am tensiune de risipit, dar pot alimenta pe infasurarea mai mica, 195V parca, daca chiar trebuie mai mult de 15.5Vca. Cred ca voi pune doar 0.22 ohmi si ceva multiplicatoare de capacitate...daca chiar va avea brum la CRCRC...

Link spre comentariu

@ cdinu332  - din cele observate la GB-ul pt Sara, cred ca vor mai apare doritori de cablaje in zilele si saptamanile urmatoare.  Unii chiar f insistenti :)    

Sa va asteptati la asta.

@ Caragea - daca trafurile acela scot 31Vca inseamna ca vor fi peste 41Vcc.  Daca  alimentati la 2x40Vcc (in sarcina) vor fi necesare radiatoare mult mai mari decat sunt pe acea carcasa, redimensionate cateva R si probabil dublati finalii.

Folosirea unui filtraj CRCRC este o solutie foarte buna;  R le puneti atat cat va permiteti de mari.  Cu cat mai mari, cu atat va fi  mai eficient filtrul rezultat.  In acelasi timp, cu cat sunt mai mari, cu atat va fi mai mare caderea de tensiune pe ele.   In functie de curentul de repaos ales, puteti decide asupra valorii lor.

Sa nu uitati sa faceti de fiecare data calculul puterii disipate pe ele.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări