cdinu332 Postat Ianuarie 25 Autor Partajează Postat Ianuarie 25 (editat) Editat Ianuarie 25 de cdinu332 Link spre comentariu
cdinu332 Postat Ianuarie 25 Autor Partajează Postat Ianuarie 25 (editat) Nici acum nu reusesti sa descarci? https://easyupload.io/fua43t Editat Ianuarie 25 de cdinu332 Link spre comentariu
cdinu332 Postat Ianuarie 26 Autor Partajează Postat Ianuarie 26 Ai o problemă undeva. Eu am putut descarca. Link spre comentariu
carageae Postat Ianuarie 26 Partajează Postat Ianuarie 26 (editat) Posibil, am mai patit ca Firefox sa nu deschida chestii pe care le pot deschide in alt browser. Sa vedem ce zic si ceilalti, dar poate ar fi bine sa le trimiti in privat ultimul link, unii poate nici nu s-au prins ca a fost mutat aici topicul... EDIT: Am incercat si in Chrome, "Acest atașament nu este disponibil. Este posibil să fi fost eliminat sau o persoană care l-a distribuit să nu fi avut permisiune să-l distribuie în această locație." Dar ultimul link, cu easyupload merge, pe ăla il pot deschide fara probleme. Am pregatit nicovalele astea, normal ar trebui sa mearga cu unul singur, dar daca face mofturi, il pun si pe frate-su Sunt trafuri dintr-un UPS de 1000VA, secundar bobinat cu 2.7 diametru. Testat cu o sarcina de 24V/100W - becuri auto - dupa juma de ora e doar un pic caldut miezul. Probabil au fost cam 120W, ca am pus becurile pe 31V... Cred ca si carcasa e pe măsură...a fost un amplificator pro de 2x200W. Cablaje să fie!... Editat Ianuarie 26 de carageae Link spre comentariu
cdinu332 Postat Ianuarie 26 Autor Partajează Postat Ianuarie 26 Naiba știe de ce nu a mers. Cablajul e bun, boss? L-ai verificat? Știu că ești mai meticulos de fel. Link spre comentariu
carageae Postat Ianuarie 26 Partajează Postat Ianuarie 26 NU apuc, poate la noapte, dar am incredere....sper sa nu fie nevoie de dremel ca sa il corectam Ce zici, e bun ferul pe care l-am pregatit pentru amplificatorul-calorifer? Chiar ma grabesc sa-l fac, asta e bun de pus in dormitor, tine si de cald... Link spre comentariu
cdinu332 Postat Ianuarie 26 Autor Partajează Postat Ianuarie 26 Le pui pe ambele cu vreo 30k uF pe ramură, CRCRCR. Link spre comentariu
carageae Postat Ianuarie 26 Partajează Postat Ianuarie 26 Cam asa...eu m-am gandit chiar la 50.000. Cam ce R sa pun acolo? Nu prea am tensiune de risipit, dar pot alimenta pe infasurarea mai mica, 195V parca, daca chiar trebuie mai mult de 15.5Vca. Cred ca voi pune doar 0.22 ohmi si ceva multiplicatoare de capacitate...daca chiar va avea brum la CRCRC... Link spre comentariu
cdinu332 Postat Ianuarie 26 Autor Partajează Postat Ianuarie 26 Ar trebui sa ''pierzi'' cativa volti prin crcrcr. O varianta de fixare pcb-ul cu finalul si snubberul. Link spre comentariu
carageae Postat Ianuarie 26 Partajează Postat Ianuarie 26 Ok. Dacă se poate aș vrea și eu macar 4 placute in plus pt. inca un set de finali Link spre comentariu
cdinu332 Postat Ianuarie 26 Autor Partajează Postat Ianuarie 26 (editat) Aoleu... E bine să vrei, să văd dacă se și poate. Dai ceva la schimb, sau vrei moca? Uită-te diseară pe cablaj și fă o listă de inadvertențe cu schema. Editat Ianuarie 26 de cdinu332 Link spre comentariu
carageae Postat Ianuarie 26 Partajează Postat Ianuarie 26 Pai pt. masaj ești prea departe, deși mă pricep Ramane doar cutia de bomboane ;) Link spre comentariu
Shambala Postat Ianuarie 26 Partajează Postat Ianuarie 26 @ cdinu332 - din cele observate la GB-ul pt Sara, cred ca vor mai apare doritori de cablaje in zilele si saptamanile urmatoare. Unii chiar f insistenti Sa va asteptati la asta. @ Caragea - daca trafurile acela scot 31Vca inseamna ca vor fi peste 41Vcc. Daca alimentati la 2x40Vcc (in sarcina) vor fi necesare radiatoare mult mai mari decat sunt pe acea carcasa, redimensionate cateva R si probabil dublati finalii. Folosirea unui filtraj CRCRC este o solutie foarte buna; R le puneti atat cat va permiteti de mari. Cu cat mai mari, cu atat va fi mai eficient filtrul rezultat. In acelasi timp, cu cat sunt mai mari, cu atat va fi mai mare caderea de tensiune pe ele. In functie de curentul de repaos ales, puteti decide asupra valorii lor. Sa nu uitati sa faceti de fiecare data calculul puterii disipate pe ele. Link spre comentariu
cdinu332 Postat Ianuarie 26 Autor Partajează Postat Ianuarie 26 Deocamdată onorez comenzile actuale. Există soluții și pentru cei "întârziați ". Astfel de proiecte sunt destul de costisitoare, dacă facem socoteala cât costa un W în clasă A. Link spre comentariu
Postări Recomandate