Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Group-buy cablaje amplificator Alpha Nirvana 4R

Postări Recomandate

• Răspunsuri 174
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 14 ore, alexy a spus:

se poate si un bom.xls piese  pentru acest amplificator

subscriu si eu, macar pentru a sti exact rasterul componentelor folosite la proiectare si eventual anumite detalii pt. accesoriile de conectica si radiatoare.

@cdinu332: as vrea si eu detalii de contact pt. amicul care are acel prototip, pt. a discuta date despre alimentarea folosita practic. Eventual in privat daca nu doreste "publicitate".

Link spre comentariu

Date despre alimentarea folosita de el le gasesti pe untimele pagini ale acelui topic, ca principiu.

Cat despre ''contact'' nicio sansa. E mai deosebit de fel, nici macar eu nu-l sun, si ne cunoastem de peste 25 de ani. Ma suna el sau schimbam cate un mesaj din cand in cand.

Am sa revin cu dimensiunile pentru componente, iar in ce priveste un bom, exclus. Unii doresc sa foloseasca rezistente carbon, altii metal film, lucru care schimba ''ceva '' la amplificator.

Unii pun electrolitic pe intrare, altii PPR... si tot asa.

Link spre comentariu

Cablajul a fost revizuit și pot spune că a ajuns la forma finală. 

Erau câteva inadvertențe pe acolo. 

Fiecare o să primească poze cu rezoluție mare a cablajului,  top, bottom și silk screen. 

Pe privat mai este o cerere de două seturi,  astfel ajungându-se la un cifră rotundă de cablaje,  motiv pentru care am să-mi încalc promisiunea de a ține "deschisă" achizitia comună până la sfârșitul lunii. 

Ne lungim inutil. 

....................

În momentul acesta spun stop

și mă pregătesc să dau comanda  după ce verific,  din nou, proiectul.

..........

Dacă totuși mai există intenții de achiziție,  să-mi scrie în privat, iar celor care deja au plătit , le confirm că mâine dau comanda la fabrică. 

Have a nice Day.

PS.  Citiți măcar ultimele 10-15 pagini din topicul de pe diyaudio.  Și  primele  10-15  pagini. 

Editat de cdinu332
Link spre comentariu

Citim, citim, dar merge greu...

Pt. rezistentele de 0.22 presupun ca e loc pt. din alea de 5W, "Mivarom" Style. Nu le am de acolo dar nu stiu cum sa le zic....albe, patratoase. Unii zic ca influenteaza distorsiunile, dar urechile mele sigur nu se califica pt. distorsiuni induse de o rezistenta de 0.11 ohmi la 3A...cine crede altfel sa fie sanatos.

Daca nu e cu suparare, as lasa deschisa discutia aici, sau deschid eu alta, cu privire la alegerea mosfetilor finali. Nu e vorba doar de bani, dar daca tot facem un amplificator de 30-40W si 30-40kg - sau mai mult - ar fi bine sa fie "creme de la creme". Altfel e doar mare, fierbinte si greu.
Cred ca aici e cheia succesului, nu in alegerea rezistentelor din carbune pisat mai marunt sau mai grunjos...orice parere contrara insotita de argumente tehnice e binevenita totusi :)

Link spre comentariu

Doua de astea varianta neinductiva, in paralel, ca de aia sunt cate doua paduri la capete. 

ROYAL OHM KNP05SJ022KAA9 - Rezistor: bobinat

Asta am gasit la prima cautare.

Modelul asta nu se poate monta, sau se poate, ca la Mivarom stile.

SR PASSIVES CRL5W-R22 - Rezistor: putere

Este evident ca discutia ramane deschisa, doar am zis ca nu mai primesc comenzi...

Dar, cine mai doreste, ma poate contacta in privat.

Editat de cdinu332
Link spre comentariu

Ce contine acel atasament? Nu se poate descarca...

Bine ca ai pus poza...am si din alea verzi, chiar 0.22 la 5W. Uitasem de ele, le-am luat pt. un proiect si mi-au ramas...deci pana acum am in stoc 2N5401 si rezistentele de iesire.

Editat de carageae
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări