Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Group-buy cablaje amplificator Alpha Nirvana 4R

Postări Recomandate

• Răspunsuri 174
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Trei,  a plătit și pompiliu. 

Vă garantez că o să vă placă dacă este făcut cum trebuie. 

.....................

Observ pe schemă,  la conexiunea notată PE care se leaga la șasiu,  este făcută cu un termistor și un cond nepolarizat.  

Este prima oară când văd felul ăsta.  Până acum am folosit diode,  una hăis față de cealaltă și un nepolarizat. 

Care-i diferența?

Editat de cdinu332
Link spre comentariu

Poetic vorbind,  nu la tine mă gândeam,  dar poate îți faci timp. :rade:

Prin sertare se găsesc tot felul de "bălării " ca apoi să nu fiți mulțumiți de rezultat. 

Ai o rezistentă de 1K5 pe schemă și pui una de 2K , că era în sertar.  Am văzut cazuri. 

Sau un tranzistor care seamănă cu ăla din schemă. 

Link spre comentariu

Eu am multe sertare. Si componente faine pe stoc :)

Ce dimensiuni au placile astea? Sau cat de inalte ar trebui sa fie radiatoarele?

Am o carcasa "pro" faina de tot, o tineam pt. alt amplif in clasa A, dar acolo placile se pun vertical si erau mai inalte decat carcasa, care cred ca e ceva 2U. Desi nu stiu daca e standard, chiar daca are urechi de prindere pe rack.

Link spre comentariu

10x12 cm

Dar finalii se pot pune pe radiator independent de placa amplifului. 

.............

Eu recomand să parcurgeți topicul de pe diyaudio,  chiar dacă este lung. Unii vor afla lucruri pe care în mod sigur nu le știu sau le cunosc eronat. 

Vb. foarte serios.  Citiți!

Editat de cdinu332
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări