Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Group-buy cablaje amplificator Alpha Nirvana 4R

Postări Recomandate

Veniră o parte. 

Săptămâna ce urmează vin și celelalte plăcute pentru finali.  Lunea cealaltă aș vrea să le și expediez către fiecare. 20240209_120350.thumb.jpg.1546013acbc0ffca95c2f46f3c661210.jpg

1 oră în urmă, alexy a spus:

Buna ziua , am deschis un nou topic pentru construirea acestui amplificator , va rog sa postati acolo ,multumesc pentru intelegere

Foarte bine ai procedat.

După ce confirmă fiecare de primire,  acest topic se poate închide. 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 174
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 7 ore, franzm a spus:

... Ambele cu condensatoare modeste. Nu voi risipi foarte modesta mea rezerva de ulei de sarpe pe aceste amplificatoare. Amplificatoarele merg la persoane care obisnuiesc sa foloseasca amplificatoare si difuzoare pentru a asculta muzica si nu invers.

Suna un pic acuzator si nu cred ca e necesar...ce inseamna pt. dv. condensatoare modeste in conditiile de aici?
Spre linistea lui @cdinu332 e ultima mea replica aici. Va voi stresa in continuare in topicul recomandat :da

Link spre comentariu

Nu va grabiti sa cumparati tot felul de componente scumpe. Testati amplificatoru cu ce aveti. Eu deja am un sentiment ca si asta va suna ca o flashneta cum suna tentativa aia de jlh incercata acum cateva zile. Clasa asta A imi pare din ce in ce mai mult ca povestea cu pomu laudat.

Link spre comentariu
Acum 5 ore, alexy a spus:

Buna ziua , am deschis un nou topic pentru construirea acestui amplificator , va rog sa postati acolo ,multumesc pentru intelegere

Am cerut închiderea acestui topic. 

Chestiunile pur tehnice se pot aborda pe noul topic. 

Am să comunic fiecărui cumpărător când trimit și aștept confirmarea de sosire pe privat. 

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări