cdinu332 Postat Februarie 9 Autor Partajează Postat Februarie 9 Veniră o parte. Săptămâna ce urmează vin și celelalte plăcute pentru finali. Lunea cealaltă aș vrea să le și expediez către fiecare. 1 oră în urmă, alexy a spus: Buna ziua , am deschis un nou topic pentru construirea acestui amplificator , va rog sa postati acolo ,multumesc pentru intelegere Foarte bine ai procedat. După ce confirmă fiecare de primire, acest topic se poate închide. Link spre comentariu
franzm Postat Februarie 9 Partajează Postat Februarie 9 Acum 2 ore, cdinu332 a spus: Bre, matale vrei s'o pun și de o sursă de alimentare? Nu, doar placute pentru mosi. Link spre comentariu
cdinu332 Postat Februarie 9 Autor Partajează Postat Februarie 9 (editat) Pai sunt plăcuțe pentru mosi. Două rânduri de căciulă. Pe alea le aștept, cele suplimentare, că am dat comanda mai târziu. Editat Februarie 9 de cdinu332 Link spre comentariu
Shambala Postat Februarie 9 Partajează Postat Februarie 9 Acum 3 ore, cdinu332 a spus: Uite, poți începe cu niste rezistente bune la CRC, nu și la altceva că-s inductive. Acolo scrie ca-s bobinate neinductiv, dar ce incredere poti avea... Si sunt mult prea mici ca putere pt CRC. Doar sa iei de valoare mai mare si sa pui cate 2-3 in paralel. Link spre comentariu
cdinu332 Postat Februarie 9 Autor Partajează Postat Februarie 9 Sunt inductive că le-am măsurat. Am luat de 0.5 ohm puse în paralel în montaj. Link spre comentariu
carageae Postat Februarie 9 Partajează Postat Februarie 9 Acum 7 ore, franzm a spus: ... Ambele cu condensatoare modeste. Nu voi risipi foarte modesta mea rezerva de ulei de sarpe pe aceste amplificatoare. Amplificatoarele merg la persoane care obisnuiesc sa foloseasca amplificatoare si difuzoare pentru a asculta muzica si nu invers. Suna un pic acuzator si nu cred ca e necesar...ce inseamna pt. dv. condensatoare modeste in conditiile de aici? Spre linistea lui @cdinu332 e ultima mea replica aici. Va voi stresa in continuare in topicul recomandat Link spre comentariu
cdinu332 Postat Februarie 9 Autor Partajează Postat Februarie 9 N-am neliniști, domnu. Sunt Alpha Nirvana, o treaptă superioară a stării Zen. Link spre comentariu
maxente Postat Februarie 9 Partajează Postat Februarie 9 Nu va grabiti sa cumparati tot felul de componente scumpe. Testati amplificatoru cu ce aveti. Eu deja am un sentiment ca si asta va suna ca o flashneta cum suna tentativa aia de jlh incercata acum cateva zile. Clasa asta A imi pare din ce in ce mai mult ca povestea cu pomu laudat. Link spre comentariu
cdinu332 Postat Februarie 9 Autor Partajează Postat Februarie 9 Nu este nevoie de nicio componentă scumpă. De sunat, sună bine, l-am ascultat cu ochii mei. Vă spun cu cea mai mare sinceritate Link spre comentariu
cdinu332 Postat Februarie 9 Autor Partajează Postat Februarie 9 Acum 5 ore, alexy a spus: Buna ziua , am deschis un nou topic pentru construirea acestui amplificator , va rog sa postati acolo ,multumesc pentru intelegere Am cerut închiderea acestui topic. Chestiunile pur tehnice se pot aborda pe noul topic. Am să comunic fiecărui cumpărător când trimit și aștept confirmarea de sosire pe privat. Link spre comentariu
Postări Recomandate