dumitrumy Postat Februarie 4 Partajează Postat Februarie 4 La 03.02.2024 la 20:59, carageae a spus: Serios? Si ce e asa de gresit? Probabil colegul VIJELIE a fost deranjat de modul in care i-a fost intampinata postarea. Daca era intrebat amical/ tehnic sigur ar fi indicat legatura lipsa.. Nu trebuia decat privita din nou schema si se observa asa cum am facut eu si VLAD. Link spre comentariu
carageae Postat Februarie 4 Partajează Postat Februarie 4 Remarca mea nu ar mai fi existat dacă, repet, spunea de la început care e greseala. Care spunere, fără a preciza greșeala, a fost și mai tendențioasă. În fine, e o greșeală minoră, există pcb și montaj testat, deci sigur a fost remediată între timp... Link spre comentariu
cdinu332 Postat Februarie 4 Autor Partajează Postat Februarie 4 Placile cu ampliful sunt in Italia, alea cu finalii , in Germania. Eu, in Romania.... Link spre comentariu
cdinu332 Postat Februarie 7 Autor Partajează Postat Februarie 7 (editat) Ieri au venit o serie din plăcuțele cu finalii, azi vin și plăcile pentru amp. Mai sunt de venit o serie de placi pentru finali. Fiecare o să primească două rânduri de plăcute pentru finali, variante diferite. Unele doar cu o gaură pi șentru, altele cu două gauri in plus pe laterale. Editat Februarie 7 de cdinu332 Link spre comentariu
cdinu332 Postat Februarie 8 Autor Partajează Postat Februarie 8 (editat) Sa recapitulam: 1. alexy , 2 seturi cu Posta Romana. 2. franzm, 2 seturi cu Fan Curier 3. caregeae, 1 set cu Posta Romana 4. pompiliu, 1 set cu Fan Curier 5. maxente, 1 set cu Posta Romana 6. ovidanie, 2 seturi cu Fan Curier 7. vlad228, 1 set cu Fan Curier 8. shambala, 2 seturi cu Posta Romana '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Daca am gresit cu ceva, va rog sa ma corectati. '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Mai pot disponibiliza trei seturi in momentul acesta. Daca sunt doritori, acum este momentul. 85 lei setul (stereo) 15 lei Posta Romana 25 lei Fan Curier ( fara km suplimentari) Editat Februarie 8 de cdinu332 Link spre comentariu
cdinu332 Postat Februarie 8 Autor Partajează Postat Februarie 8 Acum 2 ore, cdinu332 a spus: Mai pot disponibiliza trei seturi in momentul acesta. Daca sunt doritori, acum este momentul. 85 lei setul (stereo) 15 lei Posta Romana 25 lei Fan Curier ( fara km suplimentari) Dacă cineva le dorește pe toate trei, facem o înțelegere avantajoasă. Să-mi scrie în privat. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Februarie 8 Partajează Postat Februarie 8 Eu am platit transport pentru Posta Ro. Link spre comentariu
cdinu332 Postat Februarie 8 Autor Partajează Postat Februarie 8 Ok, poșta să fie. Link spre comentariu
carageae Postat Februarie 8 Partajează Postat Februarie 8 Da, si la mine posta. Ai mesaj pe W.A. Link spre comentariu
cdinu332 Postat Februarie 8 Autor Partajează Postat Februarie 8 Pai poșta am trecut în dreptul tău, nu era necesar să confirmi Link spre comentariu
carageae Postat Februarie 9 Partajează Postat Februarie 9 Ei, daca erai mai atent vedeai si ca mi-ai botezat username-ul...si are o varsta respectabila, de pe vremea primilor mei pasi pe internet....aprox. 1995...6. Vad ca are un pedigree respectabil amplificatorul ăsta... https://www.diyaudio.com/community/threads/nelson-pass-experimenters-platform-npxp.373417/ Aproape ca imi vine sa mai pun o comanda la mouser si sa adaug niste rezistente audiofile....aseara am citit vreo 3 pagini de discutii despre importanta rezistentelor de 0.22 ohmi - se discuta de varianta de 8 ohmi - si mi s-a facut un somn... *** Fac un apel la toti cei care au cumparat cablaje si chiar vor sa faca amplificatorul, nu sa le puna in sertare....puneti si voi detalii despre sursele de alimentare folosite sau proiectate...eu inca sunt in dubii...intre varianta cu condensatoare de 48000uF, varianta cu condensatoare mai modeste si multiplicator de capacitate sau varianta CRCRC, caz in care probabil ar trebui sa iau in calcul alt(e) transformator/-oare. Sau R nu mai mare de 0.47 ohmi. Link spre comentariu
franzm Postat Februarie 9 Partajează Postat Februarie 9 Desi am atât electrolitici de 0,33F/40V (330000 µF pentru iubitorii de numere mari), cât si condensatoare pentru roboti de sudura în puncte, voi folosi un smps la unul dintre amplificatoare si un redresor nonafazat la celalalt. Ambele cu condensatoare modeste. Nu voi risipi foarte modesta mea rezerva de ulei de sarpe pe aceste amplificatoare. Amplificatoarele merg la persoane care obisnuiesc sa foloseasca amplificatoare si difuzoare pentru a asculta muzica si nu invers. Link spre comentariu
cdinu332 Postat Februarie 9 Autor Partajează Postat Februarie 9 (editat) Acum 7 ore, carageae a spus: Fac un apel la toti cei care au cumparat cablaje si chiar vor sa faca amplificatorul, nu sa le puna in sertare....puneti si voi detalii despre sursele de alimentare folosite sau proiectate...eu inca sunt in dubii...intre varianta cu condensatoare de 48000uF, varianta cu condensatoare mai modeste si multiplicator de capacitate sau varianta CRCRC, caz in care probabil ar trebui sa iau in calcul alt(e) transformator/-oare. Sau R nu mai mare de 0.47 ohmi. Bre, matale vrei s'o pun și de o sursă de alimentare? Ce draqu, găsești pe diyaudio de toate culorile și formele. Nu's greu de găsit, dar poți întreba acolo și cei mai familiarizați cu proiectele, te vor îndruma cu placere. .............. Am spus, proiectul ăsta nu este ieftin și nu toate sertarele au tot ce trebuie, mai sunt necesare și achiziții. Uite, poți începe cu niste rezistente bune la CRC, nu și la altceva că-s inductive. La noi, oamenii sunt mai secretosi din fire, ca doar a trăit vremurile când era indicat să vorbești cât mai puțin. Editat Februarie 9 de cdinu332 Link spre comentariu
cdinu332 Postat Februarie 9 Autor Partajează Postat Februarie 9 Acum 27 minute, cdinu332 a spus: dar poți întreba acolo și cei mai familiarizați cu proiectele, te vor îndruma cu placere. .............. I asked for you, my dear carageae Link spre comentariu
alexy Postat Februarie 9 Partajează Postat Februarie 9 Buna ziua , am deschis un nou topic pentru construirea acestui amplificator , va rog sa postati acolo ,multumesc pentru intelegere Link spre comentariu
Postări Recomandate