Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Group-buy cablaje amplificator Alpha Nirvana 4R

Postări Recomandate

Poate ar fi bine sa precizam despre ce termistor vorbim:

El nu apare in schema generala, ci in schema sursei de alimentare. O varianta interesanta, dar extrem de costisitoare.

Spun interesanta pt. ca e foarte eficienta puntea aia facuta din mosfeturi, dar integratul de comanda e extrem de scump....mai ales ca e nevoie de 2 sau chiar 4 bucati daca se face alimentare duala.

image.thumb.png.0b1b463f947c83a16b3d5b6f9013d2eb.png

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 174
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 3 ore, carageae a spus:

Despre termistorul lu' peste prajit.

Vorbesc despre NTC-ul aflat pe placa amplifului, conexiunea ''PE' .

In fine, mergem inainte, lamuriti pe vecie. :rade:  

fvcefvf.png

Link spre comentariu

Da, împământare.  M-am gândit că e cunoscut termenul.... pe cablaj am pus și semnul aferent. 

Apoi, am respectat notarile folosite de ei,  că restul de cablaje o să le vând de diyaudio,  că aici sunt șanse mici sau mă trezesc că îmi arată careva o comparatie cu o janghina de pe aliexpres,  cum de altfel s-a și întâmplat,  și-l injur elegant. :rade:

Link spre comentariu
Acum 5 ore, carageae a spus:

El nu apare in schema generala, ci in schema sursei de alimentare. O varianta interesanta, dar extrem de costisitoare.

Spun interesanta pt. ca e foarte eficienta puntea aia facuta din mosfeturi, dar integratul de comanda e extrem de scump....mai ales ca e nevoie de 2 sau chiar 4 bucati daca se face alimentare duala.

image.thumb.png.0b1b463f947c83a16b3d5b6f9013d2eb.png

E gresita schema la prima vedere.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări