Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Group-buy cablaje amplificator Alpha Nirvana 4R

cdinu332

Postări Recomandate

Anuntul ramane valabil pana la sfarsitul lunii in curs.

Am sa prezint schema, cablajele si conditiile.

Plata se face in avans in cont, inainte de a demara comanda. Minimul este de cinci seturi ( doua placi amp+ placutele cu finalii pe care sunt componentele snubber-ului)

Pretul include contravaloarea placilor, a proiectarii, o cutie de bomboane si un masaj profesional la care se adauga transportul prin Posta Romana, 15 lei.

Un set costa 85 lei.

Daca se doreste, se poate trimite doar cu Fan Curier, plata la destinatie a transportului.

Cine doreste fisierele Gerber -250 lei.

Termenul de livrare cca. 3 saptamani de la efectuarea comenzii catre fabrica.

Plicul e din partea casei+ drumul la posta.

CCD8A8D7-F588-4072-9893-45B47CAF20AC.png

PCB_AMPLIF 4 OHM CLASS A_2024-01-20.png

PCB_PLACA SNUBBER_2024-01-20 (2).png

PCB_PLACA SNUBBER_2024-01-20.png

Editat de cdinu332
d'aia
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 174
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cdinu332

74

• carageae

41

• Shambala

8

• maxente

8

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Doresc doua seturi.

Nu oferiti si placute pentru finali, fara cele pentru amplificator?

Se poate cumva transport cu Fan cu plata în avans a transportului? Nu vreau sa implic financiar persoana la care urmeaza sa fie trimise.

Link spre comentariu

Franzm, e posibil,  în funcție de câte comenzi se adună.  Le primești gratis. 

Pot integra și pretul de transport pentru Fan Curier.  Mă uit pe saitul lor...

Editat de cdinu332
Link spre comentariu

‐---------------

Revin.

Am verificat tariful pentru Fan Curier.  25 lei pentru orașe,  deci fără kilometri suplimentari. 

Cine dorește opțiunea asta,  are acum și tariful. 

Editat de cdinu332
Link spre comentariu

Inca ceva: Se pot monta finalii si direct pe cablaj? Adica se potriveste distanta dintre gauri?

Pentru performante optime, cei care fac amplificatorul, ar fi bine sa evite 9240 Vishay din productia curenta. Maestrul Pass ar fi descoperit niste bube care se pare ca se datoreaza optimizarii pentru functionarea în comutatie. Cele din productie mai veche (Vishay) si cele Samsung actuale nu au problema. Nici alte tipuri din productia Fairchild.

Link spre comentariu
Acum 3 ore, franzm a spus:

Se pot monta finalii si direct pe cablaj?

Pot modifica asta iar placuta cu snubber sa poata fi montata pe placa amplifului langa finali.

EDIT: 

Placutele cu finalii si snubberul se pot monta sub placa amplifului. Tranzistorul pica cu partea necesara pe radiator si este loc sa se stranga surubul din lateralul placii amplificatorului.  Gaurile sunt pentru capsula 247.

Nu mai necesita nicio modificare.

Editat de cdinu332
Link spre comentariu

Daca bine am inteles, in 85 de lei e setul complet pt. un amplificator stereo?

Placutele pt. finali, in varianta prezentata, sunt predecupate? Adica dintr-o placa se pot rupe in 2 sau 4 placutele alea in functie de radiatorul disponibil? Eventual se poate prevedea asta? Aproape ca m-as baga si eu un la un set...

Link spre comentariu

Da domnule. Se pot rupe in 14 daca se doreste. :rade:

....aproape ca te-ai bagat. 

In rest ai inteles bine.

Editat de cdinu332
Link spre comentariu

Hai ca vreau si eu un set. Am doua perechi de 2N5401 si vreau sa le pun la treaba :)

Daca s-a scris atat pe diyaudio inseamna ca e ceva de capul lui. Oricum, e un amplificator multivalent, din cate vad poate face si cafeaua, pe bune. La foc mic...iese mai ceva ca aia de la nisip.

Link spre comentariu
Acum 9 ore, carageae a spus:

Hai ca vreau si eu un set.

Show me the money.:freaza:

Este un amplificator foarte bun.  După cum am zis și în topicul celalalt,  un amic mă tot bătea la cap sa ii fac un cablaj.  Îl avea facut pe placă de test.  Eu l-am ascultat.

Din câte îl știu,  are ureche  dar nu e audiofil cu figuri de Buftea,  stie ce e aia o notă,  o octavă, o dudă,  o păstaie,  că  doar  e absolvent de liceu de muzică/conservator vioară, actualmente profesor de aceeasi vioara.

Eu recomand sa iei si pentru prieteni, ca alta comanda nu mai fac.

.......................................................................................

Anunt valabil pana la 31 Ianuarie. Daca nu se strang minim 5 seturi, se anuleaza comanda.

Editat de cdinu332
Link spre comentariu
On 1/20/2024 at 9:58 PM, cdinu332 said:

Anuntul ramane valabil pana la sfarsitul lunii in curs.

Am sa prezint schema, cablajele si conditiile.

Plata se face in avans in cont, inainte de a demara comanda. Minimul este de cinci seturi ( doua placi amp+ placutele cu finalii pe care sunt componentele snubber-ului)

Pretul include contravaloarea placilor, a proiectarii, o cutie de bomboane si un masaj profesional la care se adauga transportul prin Posta Romana, 15 lei.

Un set costa 85 lei.

Daca se doreste, se poate trimite doar cu Fan Curier, plata la destinatie a transportului.

Cine doreste fisierele Gerber -250 lei.

Termenul de livrare cca. 3 saptamani de la efectuarea comenzii catre fabrica.

Plicul e din partea casei+ drumul la posta.

CCD8A8D7-F588-4072-9893-45B47CAF20AC.png

PCB_AMPLIF 4 OHM CLASS A_2024-01-20.png

PCB_PLACA SNUBBER_2024-01-20 (2).png

PCB_PLACA SNUBBER_2024-01-20.png

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări