Gina serban Postat Ianuarie 18, 2024 Partajează Postat Ianuarie 18, 2024 Vreau sa schimb codul de acces al unei telecomenzi de la usa de garaj. Practic, am avut doua telecomenzi si una mi a fost furata cu geanta in care aveam actele si adresa. Hotul stie acum unde locuiesc si are si telecomanda de acces in casa. Va rog sa imi spuneti cum pot schimba codul de acces al telecomenzii. Multumesc! Link spre comentariu
cdinu332 Postat Ianuarie 19, 2024 Partajează Postat Ianuarie 19, 2024 Cheamă o firmă care să îți monteze un nou modulul receptor cu telecomenzile aferente. Nu costă o avere. Link spre comentariu
Bandi Szasz Postat Ianuarie 19, 2024 Partajează Postat Ianuarie 19, 2024 Sistemele de acces de obicei vin cu telecomenzi "rolling code" care trebuie imperechiate cu receptorul altfel nu merg asa ca se cauta in manualul de utilizator cum se pot sterge telecomenzile imperechiate din receptor si se reia pasul de invatare doar cu telecomanda care mai exista, in felul acesta usa de garaj nu o sa mai recunoasca telecomenda furata. Link spre comentariu
Gina serban Postat Ianuarie 19, 2024 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2024 Acum 14 ore, cdinu332 a spus: Cheamă o firmă care să îți monteze un nou modulul receptor cu telecomenzile aferente. Nu costă o avere. Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum