Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar tub 6DJ8 sau echivalentul ECC88

robo

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• robo

3

• bozenai

2

• Ned George

1

Top autori în acest subiect

Multumesc @bozenai

Incerc sa gasec un 6DJ8 sau un ECC88 asa cum este inscris pe tubul spart.Sunt prea ignorant ca sa imi permit sa iau ceva mai bun sau ceva mai prost.Daca ceva nu ar merge bine m-as putea gandi ca lampa aceea este de vina,chiar daca ea saraca este perfecta!

Pe de alata parte iti cer o parere.Am gasit un ECC88 Siemens nou la 90lei ,crezi ca este scump sau merita sa-l iau?

Link spre comentariu

Va salut.

Din cîte stiu eu,lampile Siemens sunt foarte bune.Ca pret căutați pe net pretul lor și vă orientați,nici eu nu sunt prea priceput in ale lampilor, tot de acolo ma inspir și eu.

Link spre comentariu
5 hours ago, robo said:

Pe de alata parte iti cer o parere.Am gasit un ECC88 Siemens nou la 90lei ,crezi ca este scump sau merita sa-l iau?

Nu e cel mai bun pret dar e ok, mai important decat pretul este de unde luati tubul, daca e nou, verificat, sursa de incredere etc. Eu as prefera sa iau cu 100 lei de la cineva in care am toata increderea decat cu 60 lei un tub asa zis NOS neverificat, oarecum la risc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări